• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2020

12:20

SRPSKA LISTA OGORČENA :Podmukli i kukavički napad na srpsku decu u Donjoj Brnjici!

Politika

SRPSKA LISTA OGORČENA :Podmukli i kukavički napad na srpsku decu u Donjoj Brnjici!

Podeli vest

Srpska lista najoštrije je danas osudila podmukli i kukavički napad na srpsku decu u Donjoj Brnjici i zahteva od svih nadležnih organa da najhitnije istraže ovaj slučaj, pronađu i kazne odgovorne za ovaj napad



"Postojanje video snimaka koji su zabeležili napad na nedužnu decu je sasvim dovoljan da policija na delu pokaže da je spremna da zaštiti građane ali i liši slobode one koji krše zakon, bez obzira na nacionalnost žrtava ili napadača", ističe SL u saopštenju.

Onaj pištolj je sinoć, naglašva se, bio uperen u sve Srbe na Kosovu i Metohiji, i međunarodna zajednica mora najhitnije da reaguje.

Tu pre svega mislimo, navodi SL, na Kfor i Euleks koji su mandatom obavezni da obezbede sigurno okruženje za sve navodi SL.

Ako se uzme u obzir da je ovo drugi napad na srpsku decu, za svega desetak dana, ističe SL, onda se postavjja pitanje odgovornosti svih koji su zaduženi da obezbede sigurnost i mir.

"Samo pukom srećom sinoć nije bilo ranjenih i poginulih, ali su posledice više nego vidLjive, a ogledaju se kroz uznemirenje čitavog srpskog naroda. Ovaj slučaj je još jedan primer neprimerene policijske reakcije i nepostojanja voLje da se zaštite nevećinske zajedmice, čime se produbLljuje nepoverenje Srba u kosovske institucije", navela je Srpska lista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija