• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

12:19

RASKRINKANA TANJA FAJON! Nama drži lekcije, a krije svoje SASTANKE S LOBISTIMA!

Politika

RASKRINKANA TANJA FAJON! Nama drži lekcije, a krije svoje SASTANKE S LOBISTIMA!

Podeli vest

Slovenačka evroparlamentarka Tanja Fajon našla se u središtu afere tamošnjih medija zbog neprijavljivanja sastanaka s lobistima. Ovo ne bi bilo nimalo čudno da upravo Tanja Fajon nije ta koja se na sav glas zalaže za transparentnost i drugima drži pridike na tu temu

U tekstu portala nova24tv pod naslovom "Evropski poslanici prikrivaju lobističke kontakte? Ne prijavljuju ih, iako je primećeno da ih mnogi ljudi posećuju" navodi se da Tanja Fajon i Irena Joveva prednače po neprijavljivanju ovih kontakata.

 

- Teško je shvatiti kako evropski poslanici poput Tanje Fajon i Joveve nisu prijavili ni jedan kontakt za lobiranje - stoji u tekstu.

Možda bi Tanja Fajon ovo trebalo da ima na umu sledeći put kad uzme Srbiju u usta u svojim, već viđenim, opservacijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Kao da je to nešto novo? Tanju Fajon je kupio Dragan Đilas i ona još od avgusta prošle godine radi za njegov račun i u njegovom interesu. Kad god se naša opozicija pozove na EU stavove i kritike defakto se pozivaju na to što ona piše i govori. Zar im nije upriličila "nastup" pred EP ali su zbog potpunog ignorisanja držali govoranciju pred praznom plenarnom salom u kojoj je bilo 10-15 ljudi, uključujući i novinare. Šta su njeni sastanci sa Đilasom, Jeremićem, Trifunovićem i istalima po beogradskim hotelima, legalna politika EP poslanika?

Verka

pre 3 godine

ova doticna pogledom sve govori,pre podne mrzi sebe, a posle podne ceo svet.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija