• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2020

12:18

CIFRA OD KOJE SE ZAVRTI U GLAVI! ĐILAS ZA VREME SVOJE VLADAVINE STEKAO OGROMNO BOGATSTVO! Đorđević: Zaradio ono što je običnom čoveku NEZAMISLIVO!

Politika

CIFRA OD KOJE SE ZAVRTI U GLAVI! ĐILAS ZA VREME SVOJE VLADAVINE STEKAO OGROMNO BOGATSTVO! Đorđević: Zaradio ono što je običnom čoveku NEZAMISLIVO!

Podeli vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke, ministar Zoran Ðorđević ocenio je danas da opozicija i njen član Dragan Ðilas pokazuju ogoljenu borbu za vlast sa ciljem da nastave "čerupanje" Srbije


On je u saopštenju naveo kako je bivši gradonačelnik Beograda na tom mestu došao do enormnog bogatstva stečenog radom pod svojim nimalo duhovitim sloganom: "Ja sam čovek biznisa na privremenom radu u politici“.


"A cifra od koje se zavrti u glavi, a koja se pominje je ni manje ni više nego 619.000.000 evra! Sada slobodno zaključujemo da su njegove veštine bile izuzetne kada je uspeo da zaradi ono što je običnom čoveku nezamislivo“, rekao je Ðorđević.

Kako je istakao ovo je samo jedan od slikovitih primera kako Dragan Ðilas zamišlja „Bolji život“.

„Odlično je bilo samo njemu. Licemerje ovog tajkuna, njegove perfidne igre moći i biznisa koje su mu donele milionsko bogatstvo ostaće upisane u analima srpske političke scene”, smatra Ðorjdević i dodaje da će on i dalje pokušavati da se predstavi kao glavni čovek političke stabilnosti, ekonomskog napretka, i sveopšteg blagostanja, zaboravljajući da je iza sebe ostavio dugove Grada Beograda, najskuplji izgrađeni most...

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

“Kao posledicu njegovog bahaćenja imamo masovni odlazak mladih, propadanje države i brojne druge recidive prošlosti koje su Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić morali da rešavaju i čiste godinama“, istakao je Ðorđević.

On je zaključio da za razliku od vremena krađa i laži, danas vladajuća stranka, Vlada Republike Srbije i predsednik lično rade u interesu građana i ostvarivanju najboljih uslova za život i rad.

„Program Srbija 20-25 definiše ciljeve rada ove Vlade, a oni su usmereni u bolji život naše nacije. Težićemo ostvarenju svih ciljeva i niko nas neće zaustaviti u tome, a pogotovu neće Dragan Ðilas“, poručio je on, saopšteno je iz Ministarstva za rad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija