• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.10.2020

14:35

(FOTO) VUČIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFOM DELEGACIJE MMF o daljim mogućnostima saradnje

Politika

(FOTO) VUČIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFOM DELEGACIJE MMF o daljim mogućnostima saradnje

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas putem video-linka sa šefom delegacije Misije Međunarodnog monetarnog fonda Janom Kejsom Martejnom


Vučić i Martejn razgovarali su o sprovođenju petog i poslednjeg aktuelnog aranžmana "Instrument za upravljanje politikama", koji Srbija ima sa MMF-om do januara 2021. godine i daljim mogućnostima saradnje.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Siniša Mali i guvernerka NBS Jorgovanka Tabakovića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ilija

pre 3 godine

Za Srbiju je od izuzetnog znacaja saradnja sa MMF-om.Samo napred!

Vlada

pre 3 godine

Nadam se da cemo lakse uz evropu pregurati ovu krizu izazvanu korona virusom.

Lovac 29

pre 3 godine

Srbija je do sada imala odlicnu saradnju sa MMF-om, verujem u odlicno sprovodjenje i petog, poslednjeg aranzmana.

Milija

pre 3 godine

Vucic nas vodi u bolju buducnost,on pregovara i radi sve da nam bude bolje

ANA

pre 3 godine

Merama štednje Srbija više nije u poziciji da zavisi od finansijske pomoći MMF-a.

Maja

pre 3 godine

Ovo je dokaz da je Srbija izuzetno postovana i cenjena zemlja.

Sale

pre 3 godine

Saradnja sa MMFOM je od krucijalne vaznosti za nasu zemlju.

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić vodi jednu odgovornu politiku razvoja, politiku koji građanima srbije donosi ekonomski oporavak. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala Vučiću na svemu što radi na poboljšanju uslova života Srbije.

Slavoljub

pre 3 godine

Brojke se "pikaju". A one govore da je Srbija jedna od najuspesnijih (sko ne i najuspesnija) drzava u Evropi po pitanju ekonomskog napretka. Rezultati su tim vredniji kada se zna u kakvim uslovima su ostvareni. To govori najbolje o rukovodstvu drzave.

Filip

pre 3 godine

Srbija anstavlja saradnju sa MMF-om. Treba da potpiše novi aranžman kako bismo smo obezbedili finasijsku sigurnost i stabilnost naše ekonomije.

Miki

pre 3 godine

Održavanje sigurnosti naše zemlje od ključne je važnosti za sve nas

Mily

pre 3 godine

Srbija je sprovodjenjem reformi ojacala svoju ekonomsku strukturu, smanjivsi javni dug i stopu nezaposlenosti, istovremeno povecavajuci BDP, sto je rezultat vodjenja odgovorne monetarne i fiskalne politike naseg rukovodstva.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija