• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

17.10.2020

23:38

BEDNO! POKUŠAVA DA SKUPI POENE LAŽNO SE PREDSTAVLJAJUĆI! TOTALNO LUDILO! Đilasov kum Mlađa glumi ruskog agenta

Politika

BEDNO! POKUŠAVA DA SKUPI POENE LAŽNO SE PREDSTAVLJAJUĆI! TOTALNO LUDILO! Đilasov kum Mlađa glumi ruskog agenta

Podeli vest

Mlađan Đorđević, koga žuti, hejterski mediji promovišu kao novog predsedničkog kandidata opozicije, svuda ide sa značkom ruske obaveštajne službe FSB na reveru

Đilasov kum Mlađan Đorđević koga žuti, hejterski mediji mesecima unazad promovišu kao novog predsedničkog kandidata opozicije pokušava da se u javnosti predstavi kao ozbiljan političar, a istovremeno glumi ruskog agenta!?! 

Đorđević se svuda pojavljuje sa značkom ruske obaveštajne službe FSB na reveru valjda u želji da se predstavi važnijim nego što jeste. To je prvi put da se neko ko pretenduje na najviše državne funkcije pojavljuje u javnosti sa obeležjima strane obaveštajne službe!?! 

On se jadan nudi

Đorđević je, po svemu sudeći, umislio da ima nekakve bliske veze sa Rusijom i Putinom. Informer je pisao da je Đilasov kum za logo svoje novoformirane organizacije 'Oslobođenje' uzeo simbol medveda koga kao zaštitni znak koristi i Putinova partija 'Jedinstvena Rusija'. Takođe, Đorđević na društvenim mrežama na sve moguće načine pokušava da sebe predstavi kao 'srpskog Putina'?! 

Valja, pritom, podsetiti da je Đorđević široj javnosti u Srbiji postao poznat početkom septembra ove godine kada je ustvrdio da je predsednik Vučić od američkog lidera Donalda Trampa dobio osam milijardi dolara ne bi li svakom punoletnom građaninu Srbije podelio po 1.000 dolara, ali je te pare sakrio!?! Iako je ta njegova laž odmah demantovana i ismejana iz Vašingtona i iz Beograda, Đorđeviću nije palo na pamet da se izvini javnosti.

Komentarišući sve ovo politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da Đorđević bezuspešno pokušava da se u javnosti predstavi kao važan ruski čovek.

Podržali ga i ekstremisti iz 'SNP Naši'

Mlađan Đorđević je za svoje političke ideje dobio podršku i ultradesničarskog pokreta 'SNP Naši' i njihovog lidera Ivana Ivanovića čije su akcije više puta zabranjivane zbog propagiranja mržnje, netrpeljivosti i poziva na nasilje... 

Demokratska stranka je 2013. godine tražila zabranu "SNP Naši" zbog vređanja pokojnog premijera Zorana Đinđića.

- On je marginalni, a preambiciozni politikant. Apsolutno je neprikladno nositi značke stranih tajnih službi. U Rusiji bi bio veliki skandal ako bi neko od političara nosio značku naše BIA ili bilo koje druge službe, a da pritom taj neko hoće da bude ozbiljan politički akter. To sve pokazuje i demagošku crtu, jer Đorđević hoće da se politički i medijski ogrebe o popularnost Rusije u javnom mnenju... - kaže Vuk Stanković. 

Politikolog Jelena Vukoičić ističe da Đorđevićeva ambicija nikako nije utemeljena u realnosti. 

- Srbija je demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da učestvuje u javnom i političkom životu, ali pravo na učestvovanje i realne mogućnosti su dve potpuno različite stvari. Mnogo je onih koji su želeli da se nađu na mestu šefa države, a da nisu imali nikakvu realnu šansu niti su svojim postupcima šansu zaslužili. Najveći broj tih pretendenata na mesto predsednika odavno je završio političku karijeru, što će se najverovatnije dogoditi i Đorđeviću - poručuje Vukoičićeva.

Prevazišli i Nušića

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov navodi da mu sve izgleda kao da je neko oživeo Nušićevog Aleksu Žunića.

- Žunić je, sećate se, delio vizitkarte u kojima je bio potpisan kao sreski špijun... Dakle, ono o čemu je Nušić maštao i od čega je pravio karikaturu, Đorđević je, mrtav ozbiljan, uzeo za svoj model ponašanja u realnosti. Jedino što mu je izgleda bilo malo da bude tamo neki domaći, sreski špijuni, pa se šepuri oznakama stranih službi, pa je tako okačio značku FSB-a na rever. Koliko god ovo bizarno delovalo, ova slika na nedvosmislen način pokazuje svu tragikomičnost tog Đilasovog političkog kružoka. To su ljudi koji nemaju ni osnovnu svest o tome da je samo rad za Srbiju ono što narod u našoj zemlji podržava, ceni i želi... - poručuje Jovanov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bravo za FSB

pre 3 godine

Стави човек значку Фудбалског савеза Београда (ФСБ) и сви се упецају. Неки из опозиције рекли да је "мрачњак", а човек има смисао за хумор 10+ :)) :)) :)) ::)) Растура на Твитеру. За две недеље 2.500 пратилаца

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija