• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.10.2020

16:38

ŠABAC JE КONAČNO SLOBODAN! Skoro četiri meseca Đilas i Petrović bežali su od surove istine, nije pomogla ni Tanja Fajon!

Politika

ŠABAC JE КONAČNO SLOBODAN! Skoro četiri meseca Đilas i Petrović bežali su od surove istine, nije pomogla ni Tanja Fajon!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom profilu na Fejsbuku da je Šabac konačno slobodan grad i da je najviše mandata u ovom gradu dobila Srpska napredna stranka

Gradska izborna komisija, na sednici na kojoj je prisustvovalo 11 od 21 člana, jednoglasno je usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić - Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Jelena Milošević - Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović - Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka - Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija - Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović - Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija Grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u "Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Кoceljeva" saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Ovom odlukom izbori u Šapcu su konačno završeni i ovaj grad je konačno oslobođen terora Dragana Đilasa i Dušana Petrovića. Skoro četiri meseca trajali su bedni pokušaji Đilasa i Petrovića da izigraju demokratiju, da opstruisanjem izbornog procesa i poništavanjem izbora na pojedinim biračkim mestima izbegnu odlazak sa vlasti. Skoro četiri meseca Đilas i Petrović bežali su od surove istine da su na izborima koje su sami organizovali i sproveli osvojili skoro 12 hiljada glasova manje od Srpske napredne stranke. Nije pomogla ni podrška Tanje Fajon koja ih je očigledno uveravala da će ostati na vlasti iako imaju 12 hiljada glasova i 15 odbornika manje. Posle četiri meseca opstrukcije demokratskih procesa nadam se da su i Tanja Fajon, i Dragan Đilas, i Dušan Petrović i Nebojša Zelenović naučili da se u Srbiji vlast dobija i gubi na izborima. I da o tome ko će biti na vlasti odlučuje broj glasova a ne Đilasovi milioni, tajkunski mediji i podrška Tanje Fajon.

Danas je u Šapcu pobedila demokratija! Šabac je dobio vlast koju su građanke i građani izabrali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 3 godine

Konačno ! Sad će i Šabac voditi pravi ljudi, i konačno je došao KRAJ Zelenovićevom cirkusu !

Maja

pre 3 godine

Niko na kraju nije mogao da ospori izbornu volju Šapčana !!!!!

Djura

pre 3 godine

Zao mi je gradjana Sapca sto ce barabe da preuzmu vlast

Milan

pre 3 godine

Konačno je i to završeno, građani Šapca su zaslužili promenu vlasti.

Dragana

pre 3 godine

Trio lopova konačno ide na smetlište političke istorije.

Tanja

pre 3 godine

Iskljucivo se gradjani pitaju ko ce biti na vlasti.

Ivana

pre 3 godine

Napokon, nisu uspeli dovoljno da pokradu ove izbore pa su izgubili hvala Bogu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija