• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.10.2020

16:51

LONČAR: Tepić radi u interesu svojih TAJKUNSKIH patrona, a ne građana!

Politika

LONČAR: Tepić radi u interesu svojih TAJKUNSKIH patrona, a ne građana!

Podeli vest

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je danas da bi bilo lepo da "za promenu vidimo Mariniku Tepic kako radi nesto konstruktivno i u interesu građana Srbije", a ne, kako je naveo, isključivo svojih ličnih interesa i interesa "njenih tajkunskih patrona"

Lončar je time reagovao na objavu Marinike Tepić da je tužila predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić i članove Kriznog štaba zato što, kako je navela, "zakonska komisija nikada nije osnovana", kao i "zbog laži i obmana".

Lončar je u izjavi za javnost naveo da, kad bi neko uzimao Mariniku Tepić za ozbiljno, verovatno bi danas pomislio da je lep i sunčan dan, "jer se njoj sve češće priviđaju stvari, koje je besmisleno i opovrgavati".

- No, dobro je da postoji i neko poput nje, kojoj očajnička želja, a koja se granici sa agonijom, da se pošto-poto dokopa neke drzavne funkcije ne dozvoljava da makar po nekad predstavlja suvislu osobu. Izuzetak je samo blagajna Narodne skupstine gde joj nije problem da podize stotine hiljada dinara i mesecima posle rasformiranja Parlamenta - poručio je Lončar.

Premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala je danas navode Marinike Tepić da "krizni štab ne postoji" i objavila zaključak Vlade Srbije o njegovom osnivanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija