• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2020

20:17

MILIČKOVIĆ: Laži i manipulacije Mlađana Ðorđevića!

Politika

MILIČKOVIĆ: Laži i manipulacije Mlađana Ðorđevića!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Milosav Miličković odbacio je danas kao laž i manipulaciju tvrdnje lidera pokreta Oslobođenje Mlađana Ðorđevića na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i finansiranje radova na Hramu Svetog Save u Beogradu

- Naravno da nije Aleksandar Vučić dao novac iz svog džepa za radove na Hramu Svetog Save u Beogradu niti je to ikada tvrdio, već se radovi završavaju novcem iz budžeta - naveo je Miličković u saopštenju za javnost.

On je pozvao Ðorđevića, za koga kaže da je "poznat samo kao kum i najbliži saradnik i u poslovima i na funkcijama Dragana Ðilasa i savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića", da konačno objasni kako su "on i saborci u vreme svoje vlasti raspolagali tim novcem" svih građana.

- Čiste šibicarske fore u želji da se vrate u fotelku u kojoj za Ðilasa i Ðorđevića nema ni kanona, niti bilo čega svetog i u toj nameri ne libe se čak ni da iznose najjadnije moguće laži i vode hajke na patrijarha Irineja i Srpsku pravoslavnu crkvu. Ali tako je to valjda u njihovom svetu tajkuna - ocenio je Miličković.

- U pristojnoj i normalnoj Srbiji, kakva je danas na čelu sa Aleksandrom Vučićem, radovaćemo se i bićemo ponosni na završetak radova, svečano otvaranje i osveštanje Hrama Svetog Save, jednom od tri najveća pravoslavna hrama na svetu, a Ðorđević i Ðilas nek nastave da šibicare - zaključio je Miličković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija