• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2020

14:25

NITI ĆEMO DOZVOLITI DA MAFIJA BUDE JAČA OD DRŽAVE! Bečić: Predsednik Vučić ima podršku, U TOJ BORBI SIGURNO NEĆE BITI USAMLJEN

Politika

NITI ĆEMO DOZVOLITI DA MAFIJA BUDE JAČA OD DRŽAVE! Bečić: Predsednik Vučić ima podršku, U TOJ BORBI SIGURNO NEĆE BITI USAMLJEN

Podeli vest

Predsednik Vučić jeste najavio obračun sa mafijom što pozdravljam i podržavam iz sve snage kao građanin i kao funkcioner stranke čiji je on predsednik, izjavio je Igor Bečić, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

Kao što smo se sa njim borili protiv tajkuna, tako ćemo se izboriti i sa mafijom u Srbiji bez obzira o kome je reč. Dok se predsednik svih ovih godina bori za Srbiju, njen ekonomski oporavak i povratak međunarodnog ugleda za bolji standard i život građana, neki su umislili da je momenat da beskurpulozno profitiraju.

Predsednik Vučić ima i moju, a sasvim sam siguran i podršku svih građana da se najoštrije obračuna sa mafijom i organizovanim kriminalom bez obzira ko je u pitanju. U toj borbi sigurno neće biti usamljen, niti ćemo dozvoliti da mafija bude jača od države, a isto tako nećemo dozvoliti da on zbog toga trpi bilo kakve lične ili političke posledice. To mora svakom biti jasno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija