• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2020

19:05

KO STE BRE VI DA REKETIRATE, BANDO JEDNA?! Vučić objavio rat mafiji! (VIDEO)

Politika

KO STE BRE VI DA REKETIRATE, BANDO JEDNA?! Vučić objavio rat mafiji! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će se boriti protiv mafije i poslao jasnu poruku svima koji imaju upliva u takve strukture države

- Kod nas zaraćeni crnogorski klanovi ne mogu da imaju prostora, sve te koji su odavali utisak da iza toga stoji i deo države, očistićemo u narednom periodu. Uspeli smo da smanjimo broj krivičnih dela u prethodnom periodu, policija je odlično radila, zmiji se mora stati za vrat, pokazaćemo da je država najjača. Vlasnici restorana govore da ih neko reketira, ko ste bre vi da reketirate, bando jedna?! E, sad ćemo da vidimo da li ste jači od države. Ne isplati vam se bilo šta da radite, a da niste radili protiv mene. Kao predsednik države imam pravo da svu tu bandu rasturim diretno maljem u glavu - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 3 godine

Svi novi članovi vlade će morati teško da rade

superdevojce

pre 3 godine

Време је да се стане на пут свим припадницима организованох криминала,свим тајкунима који поткопавају Србију и напредак њеног друштва.

Sanjica

pre 3 godine

Коначно да се свим лоповима, кримилацима и тајкунима храбро покажу зуби.Доста је било роварења по Србији.

Milena

pre 3 godine

Pred nama teških godinu i po, trebaće puno raditi...

Nenoslava

pre 3 godine

Crnogorski narko klanovi su umislili da je Beograd njihov i da mogu da ucenjuju i plase narod, gospodo prevarili ste se.

Filip

pre 3 godine

Država će stati na put tajkunima i lokalnim šerifima. Svi koji su funkcije koristili za lično bogaćenje će biti adekvatno sankcionisani.

Sunčica

pre 3 godine

Visoki ciljevi traže i veliku predanost, požrtvovanost i posvećenost! Ako neko to može, to smo mi! Bravo!

Gradjanin

pre 3 godine

Samo tako,puna podrška. Sve to bre treba počistiti.

Ivana

pre 3 godine

Tako je, nije Beograd Milova Podgorica pa da se takve stvari tolerisu.

Dragan

pre 3 godine

Država će pohapsiti sve predstavnike organizovanog kriminala, i oni će pre ili kasnije biti u zatvoru, jer država je moćnija od svake kriminalne strukture i organizacije. Država Srbija je jača od svake kriminalne strukture, i njen institucionalni kapacitet za efikasnu borbu protiv organizovanog kriminala u punoj meri uspostaviće se ovih dana nakon formiranja nove Vlade Srbije.

MarkoV

pre 3 godine

Nego šta, udarac mafiji žestoko. Ne čudi me što politički protivnici ne daju podršku u borbi protiv mafije, mala iznenađenost i zabrinutost je ćutanje pojedinih još uvek aktuelnih nosilaca državnih funkcija. Podrška javna ovakvoj borbi mora biti ogromna.

Mily

pre 3 godine

Srbija nikada nece dozvoliti da kriminalni milje zavlada njenom strukturom i narodom, jer ce se boriti protiv kriminala na svim mogucim nivoima!

Romanija

pre 3 godine

Konačno će se i tim reketašima stai za vrat..

Dragica

pre 3 godine

Stop kriminalu !!!! Hoćemo ekonomsku stabilnost koji će kriminalce naterati da rade po zakonu. Napred zdrava Srbija za našu decu!!!!

Ivana

pre 3 godine

Pred novom Vladom su postavljeni teski zadaci.

Mila

pre 3 godine

Uspeli smo da smanjimo broj krivičnih dela u prethodnom periodu, policija je odlično radila

ceca

pre 3 godine

Srbija je danas jedinstvena u težnji da stvorimo uspešnu i ekonomski stabilnu Srbiju. Kriminal zato mora biti sasečen u korenu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17