• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2020

15:28

MALOVIĆ: Ponosna sam na sve vas i čast mi je što sam deo najboljeg tima!

Politika

MALOVIĆ: Ponosna sam na sve vas i čast mi je što sam deo najboljeg tima!

Podeli vest

Svim članovima SNS i predsedniku Aleksandru Vučiću čestitam godišnjicu osnivanja naše stranke, poručila je na Instagramu član Predsedništva naprednjaka Vladanka Malović

 

- Najveće hvala i naklon do poda svim našim aktivistima i članovima širom Srbije, svim divnim ljudima koji se bez obzira na jezive, odvratne napade i sve teškoće nepokolebljivo bore, koji ne znaju za predaju i poraz - napisala je Malović i dodala:

- Ponosna sam na sve vas i čast mi je što sam deo najboljeg tima koji je doneo veličanstvene promene - od napaćene, ponižene i opljačkane Srbije uspeli smo, zahvaljujući predsedniku Vučiću i svima vama, da postanemo ponovo zemlja vredna svojih predaka.

Mnoge bitke smo dobili, ističe Malović, mnoge teške nam tek predstoje, ali sam uverena da dokle god smo jedinstveni i dokle god su naša snaga vredni borci čistog obraza naša Srbija ne mora da se brine:

- Najbolji moji naprednjaci, srećan nam 12. rođendan! Živela Srpska napredna stranka, živela Srbija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Свим члановима @sns_srbija и @avucic честитам годишњицу оснивања наше странке. Највеће хвала и наклон до пода свим нашим активистима и члановима широм Србије, свим дивним људима који се без обзира на језиве, одвратне нападе и све тешкоће непоколебљиво боре, који не знају за предају и пораз. Поносна сам на све вас и част ми је што сам део најбољег тима који је донео величанствене промене - од напаћене, понижене и опљачкане Србије успели смо, захваљујући председнику Вучићу и свима вама, да постанемо поново земља вредна својих предака. Многе битке смо добили, многе тешке нам тек предстоје, али сам уверена да докле год смо јединствени и докле год су наша снага вредни борци чистог образа наша Србија не мора да се брине. Најбољи моји напредњаци, срећан нам 12. рођендан! Живела Српска напредна странка, живела Србија! ??

Објава коју дели Vladanka (@vladankamalovic) дана 21. Окт 2020. у 5:22 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nevena

pre 3 godine

SNS je stranka koja ima najubedljiviju podrsku naroda jer radi u interesu zemlje i stiti interese svih gradjana Srbije.

Sanja

pre 3 godine

SNS je mnogo uradio za nasu drzavu i ponosna sam na nasu vlast! Krecete se u pravom pravcu i samo tako nastavite! Ujedinjeni mozemo mnogo!

Saki

pre 3 godine

Srecan rodjendan i zelimo i dalje da budete na vrhu jer to i zasluzujete!

Nera

pre 3 godine

Svi smo ponosni sto nas vodi predsednik Vucic,jer bez njega ne bi ovako daleko dogurali.

Mikica

pre 3 godine

Ponosni smo na predsednika i SNS, koji su od unistene Srbije stvorili jaku, stabilnu drzavu sa sve jacom ekonomijom i privredom i drzavnim institucijama i sve cenjeniju u svetu. Udruzenim snagama, nastavicemo u istom smeru da nizemo uspehe. Zivela Srbija!

TM

pre 3 godine

Podrska SNS koja se pozrtvovano bori za napredak Srbije i koja traje i postaje jedinstvena u politici koju vodu.

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Srecan rodjendan,dugo jos slavili i dugo bili na celu nase zemlje koju ste iz propasti doveli do ekonomski jake i stabilne zemlje

superdevojce

pre 3 godine

Veliki uspesi ocekuju Srbiju sa vladajucom strankom.

Dana

pre 3 godine

Vlast kojoj nije sve ostalo na obecanju,vec su Tu dela.Cestitam I samo napred

Nada

pre 3 godine

Srećan rodjendan, ostatite tako uspešni i na vrhu, kao i do sad!

Mila

pre 3 godine

Srećan 12. rođendan dragi moji naprednjaci i da nastavimo još brže, jače i bolje.

Ilija

pre 3 godine

Živela Srpska napredna stranka i živela Srbija!

Milan

pre 3 godine

Tajna uspeha SNS je u njihovim rezultatima rada. Ako ovako nastave u sta sam uveren oni ce jos dugo vladati Srbijom. To je recept za sve ostale.

Željko

pre 3 godine

Nastavljamo još brže i jače da ekonomski, vojno i politički snažimo našu zemlju.

Tika

pre 3 godine

Srećan Rodjendan najboljoj stranci i da nastavi da bude najbolja kao i dosada!!!

nikolica

pre 3 godine

Cestitam 12 uspesnih godina SNS-u. Idemo lagano do punoletstva!

Mara

pre 3 godine

Najbolji tim je dao do sada najbolje rezultate.

Ivana

pre 3 godine

12 godina progresija, 12 godina napretka razvoja, jedina stranka koja misli na bolji život svih građana. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku na svemu što čini za ekonomski oporavak i razvoj.Srbija se danas cela razvija.

Djole

pre 3 godine

Srećan rođendan i nastavite sa borbom još snažnije.

kika

pre 3 godine

SNS je stranka, koja ima apsolutnu većinu i ljudi u Srbiji veruju precedniku. Iz godine u godinu se nižu sve bolji rezultati. Nastavljamo u istom tempu. Srećan rođendan.

Sunčica

pre 3 godine

Medved i Vuk kad se združe, neće nikad da ih sruše!

Mily

pre 3 godine

SNS je jedina stranka u Srbiji koju podrzavaju stotine hiljada gradjana, koja je pokazala sta znaci boriti se za interese svog naroda i drzave, pa ne vidim razlog da neko ne bude ponosan na to sto nas vodi vec osam godina, a nadam se da ce jos dugo, dugo godina!

Mika

pre 3 godine

Tim koji uvek ide napred i uspeva sve prepreke prebroditi

Miki

pre 3 godine

Živela Srbija, živeo SNS i još dugo godina slavio rođendan

seka

pre 3 godine

SNS je mnogo uradio za nasu zemlju..Da jos dugo godina trajemo...

Radojičić

pre 3 godine

Tim SNS ima najbolje i najkvalitetnije ljude oko sebe.

Dada

pre 3 godine

Nastavite sa ovakvim radom i daleko cemo dogurati. Vec ste mnogo toga uradili za Srbiju!

Dragana

pre 3 godine

Značajan datum za jednu stranku. Mnogo uspeha i napretka u sledećem periodu!

sara

pre 3 godine

Cestitam i zaista smatram da imaju cime da se ponose, mnogo su uspeli.

Slađa

pre 3 godine

SNS je u prethodnim godinama pokazala da zna da sluša glas naroda i da joj je u cilju da radi za dobro ove zemlje i otuda i poverenje građana se vraća kao nagrada za sve ono što je postignuto i tek što će se raditi.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija