• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.rs

22.10.2020

11:18

(FOTO) VESIĆ: Počelo uređivanje podzemnih prolaza u Beogradu

Politika

(FOTO) VESIĆ: Počelo uređivanje podzemnih prolaza u Beogradu

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je za TV Pink da je pre nekoliko dana počelo sređivanje podzemnih prolaza na teritoriji grada Beograda, te da će u taj posao biti uloženo više od 100 miliona dinara

- Imamo ukupno osam podzemnih prolaza. Prošle godine smo objavili poziv za javno privatno partnerstvo i izabrali kompaniju koja će ubuduće održavati podzemne prolaze. Uradili smo rekonstrukciju podzemnog prolaza u Ulici Jurija Gagarina, a sada započinje rekonstrukcija onog kod Beogradskog sajma. Promenićemo nadstrešnice i dobićemo moderne i nove, uradićemo liftove za invalide u svakom podzemnom prolazu. Oni već postoje u nekoliko prolaza, ali sada će se oni i održavati. Skinućemo sve grafite i postavićemo antigrafit boju, tako da će se svaki novi grafit čistiti običnom vodom. Uradićemo potpuno nove eskalatore i stepenice, a što je važno, u odnosu na neki prethodni period, sve će se održavati. Oni će biti dostupni svim građanima – istakao je Vesić.

Kako je naveo, u svim podzemnim prolazima biće postavljena i nova rasveta, kao i zaštitne kamere.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija