• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2020

15:33

ĐURIĆ: Napad na Vučićevu porodicu napad na stabilnost Srbije!

Politika

ĐURIĆ: Napad na Vučićevu porodicu napad na stabilnost Srbije!

Podeli vest

Napad Šolakove medijske mašinerije na porodicu predsednika Aleksandra Vučića je, u to niko ne treba da ima sumnje, organizovani napad na Srbiju, njene institucije i njenu stabilnost, kaže Marko Đurić, potrpredsednik GO SNS


- Pokušaj kriminalizacije predsednika i njegove porodice za cilj ima stvaranje konfliktne atmosfere u društvu i rušenje poverenja građana u institucije, što je priprema terena za vaninstitucionalno i nasilno preuzimanje vlasti - kaže Đurić, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.


O n kaže i danije sluačjnost što se sve ovo dešava u trenutku kada predsednik objavljuje rat organizovanom krimanalu, i zato je neophodno da nadležne institucije ispitaju ima li povezanosti tajkuna i njima bliskih propalih političara sa kriminalnim grupama koje misle da su jače od države.

Takođe, Đurić smatra da je važno razjasniti da li u ovoj ofanzivi na demokratski izabrane institucije Srbije ima upliva inostranog faktora, jer, kako navodi, "Šolak nije postao bogat kao Alibaba radeći samostalno".

Đurić, međutim, poručuje da je uveren da će građani Srbije znati da brane i odbrane svoju slobodu i pravo da biraju od "onih koji smatraju da im to što su basnoslovno bogati daje moć da žare, pale i haraju Srbijom".

Đurić je reagovao nakon što se u jednoj emisiji koja se bavila Vučićevom najavom obračuna s mafijom pojavio kolaž s fotografijama na kojima su Vučić, njegov sin i brat zajedno sa Darkom Šarićem, Lukom Bojovićem, Dragoslavom Kosmajcem i Miroslavom Miškovićem, a madatarka Ana Brnabić sinoć je komentarišući to kazala da je "izjednačavanje članova porodice predsednika Aleksandra Vučića sa Šarićem, Kosmajcem, Bojovićem pokušaj dehumanizacije i kriminalizacije porodice Vučić, kako bi predsednik države postao legitimna meta".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija