• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskaliga.rs

29.10.2020

08:30

SL: Stefanović najbolje rešenje za srpskog ministra odbrane

Politika

SL: Stefanović najbolje rešenje za srpskog ministra odbrane

Podeli vest

Srpska liga podržava izbor Nebojše Stefanovića za novog ministra odbrane Srbije, jer će se nastaviti razvoj srpske vojne industrije i modernizovanje Vojske Srbije, upravo po principu dobre strategije koju je ministar Stefanović primenio dok je bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova) i Koordinatora svih službi bezbednosti Srbije, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik SL

 

On je dodao da će to iskustvo ministra Stefanovića u velikoj meri pomoći da reši sve bezbednosne, ali i druge buduće izazove koji se budu našli pred državom i vojskom.

- Najbolja preporuka za obavljanje ove značajne i odgovorne funkcije upravo su rezultati koje je ministar Stefanović postigao dok je obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova, a samo neki od njih su postizanje odlične međunarodne saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, smanjenje stope kriminaliteta, usavršavanje pripadnika policijskih snaga, nabavka nove opreme i vozila, poboljšanje životnog standarda policajaca, ali i njihovog imidža u javanosti, što je uticalo na vidno povećanje poverenja građana u srpsku policiju. Posebno želim da naglasim da je međunarodni ugled ministra Stefanovića direktno uticao da se spreči pristupanje lažne države Kosovo u Interpol – zaključuje Đurđev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija