• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2020

14:33

"TROVAČKA KUHINJA" ĐILASA I ĐORĐEVIĆA! Petković: Svekoliko srpstvo se okupilo da oda poštu Amfilohiju, a oni SKRNAVE NJEGOVO DUHOVNO NASLEĐE

Politika

"TROVAČKA KUHINJA" ĐILASA I ĐORĐEVIĆA! Petković: Svekoliko srpstvo se okupilo da oda poštu Amfilohiju, a oni SKRNAVE NJEGOVO DUHOVNO NASLEĐE

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković rekao je da je dan žalosti, kada se svekoliko srpstvo okupilo da bi odalo poštu mitropolitu Amfilohiju, kako kaže, u "trovačkoj kuhinji" Dragana Ðilasa i Mlađana Ðorđevića je danas standardni radni dan na razbijanju srpskog jedinstva i blaćenju institucija države Srbije


"Nema većeg licemerja od ponašanja Mlađana Ðorđevića koji dolazak predsednika Srbije na sahranu dovodi u vezu sa nekakvom kampanjom, koju ovaj neslavni opozicionar sve vreme vodi tokom trajanja današnje upokojene liturgije, i tokom jučerašnjeg dana, pozivajući na nekakvo oslobođenje Srbije, najgrublje zloupotrebljavajući mesto pored odra mitropolita, odakle takve reči mržnje i pretnji izgovara", naveo je Petković u saopštenju.

Time i Ðilas i Ðorđević, kaže Petković, obezvređuju i skrnave duhovno nasleđe mitropolita Amfilohija, a današnji dan je jedan od najneumesnijih za bilo kakve političke napade i uvrede.

"I Ðilas, kao inspirator i finansijer kampanja blaćenja predsednika Srbije, i Ðorđević, kao sprovodilac tih prljavih napada, još jednom su pokazali da im ništa nije sveto, i da se njihovo zlo ne može zauzdati ni najelementarnijom pristojnošću koju današnji dan zahteva", navodi funkcioner SNS.


"Upravo zbog te pristojnosti i poštovanja prema gubitku i tuzi srpskog naroda, staću na ovome, iako su i Ðilas i Ðorđević zaslužili mnogo oštriji i eksplicitniji odgovor", zaključio je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija