• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2020

22:03

LICEMERI SA N1! Proteste u Srbiji nazivali "mirnim", ali zato su to u Španiji "sukobi sa policijom i uništavanje imovine građana"?! (VIDEO)

Politika

LICEMERI SA N1! Proteste u Srbiji nazivali "mirnim", ali zato su to u Španiji "sukobi sa policijom i uništavanje imovine građana"?! (VIDEO)

Podeli vest

Televizija N1 nastavlja sa dvostrukim aršinima, a to se najbolje vidi u izveštavanju o protestima protiv korona mera

Sve su češći protesti protiv zatvaranja, u kojim zemljama ima najviše otpora?

 

- Informacije koje su stigle iz Španije su najdramatičnije, protesti traju već nekoliko dana, dolazi do uništavanja imovine i inventara građana. Policija je tokom prošle noći masovnije hapsila u Španiji - rekao je novinar N1.

Zanimljivo je kako su protesti u Beogradu za tu istu televiziju kada su napadači upali u zgradu Skupštine tada nazivani "mirnim", a ovi u Španiji su "sukobi sa policijom i uništavanje imovine građana"?!

Pogledajte u video snimku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija