• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2020

19:43

JEREMIĆEVI ĐILASOVCI DA PROČITAJU ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA! Mirković o ustavnosti sistema Oko sokolovo!

Politika

JEREMIĆEVI ĐILASOVCI DA PROČITAJU ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA! Mirković o ustavnosti sistema Oko sokolovo!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS kaže da su neutemeljene kritike koje su "Jeremićevi Đilasovci" danas izneli u javnost, zbog čega im savetuje da pročitaju Zakon o bezbednosti saobraćaja

Naime, odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović najavio je da će ta stranka pred Ustavnim sudom pokrenuti postupak za ocenu ustavnosti sistema nadzora za parkiranje "Oko sokolovo", koji je, kako tvrdi, uveden na osnovu nezakonitih i protivustavnih odluka.

- Umesto što svoja saopštenja piskaraju na osnovu tumačenja pogrešnog zakona, da im pripomognem i da ih posavetujem da pogledaju Zakon o bezbednosti saobraćaja. Međutim i sa tim i bez toga, jasno je da em što su politički nepismeni, u svojoj mržnji su zlonamerni kao i do sada - naveo je Mirković u saopštenju koje je medijima dostavila Informativna služba SNS.

On dodaje da je nebitno sve što izjave Đilas ili Jeremić, jer, tvrdi, svi znaju da to nema veze sa istinom, ali, dodaje, sve je teže odgovarati "na njihove budalaštine jer su one sve veće i gore, ali i time pokazuju da sem laži i mržnje nemaju šta drugo da ponude građanima".

- Dok je taj tandem uništavao Beograd i Srbiju, a oni se silno bogatili, građani su ostajali na ulici bez posla boreći se za svaki dinar, pa je svako njihovo bedno politikanstvo danas samo veliko licemerje. Ko je i kako brinuo o zakonu i državnom novcu jasno se videlo u periodu njihove vlasti, zato bi mogli makar jednom da budu iskreni i kažu šta su to dobro uradili i na koji rezultat mogu da se ponose, ali da se to ne odnosi na rast njihovih privatnih poslova, imperija i milionskih računa - navodi Mirković u saopštenju.

On podseća da će se uskoro ponovo birati sastav gradske Skupštine, te se, kaže nada da će tada "ova dva prevaranta Jeremić i Đilas skupiti hrabrost i izaći na izbore, kako bi ih građani poslali u političku istoriju, gde im je već odavno mesto".

S druge strane, kako navodi, uveren je da će građani svoju podršku dati Aleksandru Vučiću i SNS "jer građani uvek podršku pružaju rezultatima, marljivom i predanom radu, kao i onim ljudima koji isključivo rade u interesu Srbije i svih njenih građana".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija