• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2020

21:57

OVO SU SLIČNOSTI VUČIĆA I TRAMPA! Smajlović objasnila šta povezuje dvojicu lidera! (VIDEO)

Politika

OVO SU SLIČNOSTI VUČIĆA I TRAMPA! Smajlović objasnila šta povezuje dvojicu lidera! (VIDEO)

Podeli vest

Poznata novinarka Ljiljana Smajlović gostujući u Utisku nedelje uporedila je lidera Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom

 

- Postoji mnogo paralela između Vučića i Trampa. To je jedan sličan pokret, jedan sličan talas, to što je njih iznelo na površinu - rekla je Ljiljana Smajlović.

Ona je uporedila dvojicu lidera zbog toga što u borbi protiv njih koriste slična sredstva.

- Protiv jakih lidera se svi bore na sličan način. Način demonizacije tih ljudi je veoma sličan - objasnila je Smajlović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gruban

pre 3 godine

Smajlovićeva je zacementirala svoje mesto u Novinarskom Udruženju Srbije.

zato7

pre 3 godine

Polazim od sebe ..."Nije lepo sto se pravim pametan ......"...a to nisam pokazao kada je trebalo i kad sam imao priliku...a sad sve je to "smuti pa prospi"!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija