• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2020

11:56

(HIT VIDEO) MALI VEĆ PIJE TREĆU KAFU! DA JE CENA 80 DINARA, POPIO BI DVE! Palma u Skupštini izneo primedbe na cenovnik u restoranu: Nismo mi UDRUŽENJE SOCIJALNIH SLUČAJEVA!

Politika

(HIT VIDEO) MALI VEĆ PIJE TREĆU KAFU! DA JE CENA 80 DINARA, POPIO BI DVE! Palma u Skupštini izneo primedbe na cenovnik u restoranu: Nismo mi UDRUŽENJE SOCIJALNIH SLUČAJEVA!

Podeli vest

Poslanik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da ima primedbe na cene u skupštinskom restoranu i naveo da ih treba povećati isključivo za poslanike


"Ne može kafa da bude sedam dinara. Nismo mi udruženje socijalnih slučajeva, ovde su plate solidne. I u penzionerskim klubovima na selu cena kafe je 70 dinara", rekao je Marković i dodao da bi taj novac trebalo preusmeriti na socijalne slučajeve.


Marković je primetio i da ministar finansija Siniša Mali "pije već treću kafu" u parlamentu.

"Da je kafa bila 80 dinara popio bi dve…", rekao je Marković.

Foto: printscreen

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je ranije danas da ta institucija nema nikakve veze sa cenama pića i hrane u skupštinskom restoranu i da ih ona ne određuje.

Dačić je podsetio da cene određuje Uprava za zajedničke poslove republičkih organa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Nije mi jasno zašto se uopšte naplaćuje. Samo u "seljana" fimama, zaposlenima se nalaćuje kafa. Sećam se jedne takve firme u kojoj sam radio... kafa 20 dinara, sa sećerom 22. U normalnim firmama se kafa ne naplaćuje zaposlenima. Čisto čigančenje. Osim toga, kada želiš da naplatiš više od cene koštanja same kafe, mora da si registrovan za ugostiteljske delatnosti.... iz čega sledi, vođenje knjiga, ulaz- izlaz inventar, porez... dobit/gubitak pa na kraju i porez na dobit... sanitarne inspekcije, inspekcije rada itd., itd....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija