• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

10.11.2020

17:27

MEDALJE ZA NAJZASLUŽNIJE! Vučić sutra deli odlikovanja zaslužnima u borbi protiv korone! EVO KO JE NA LISTI DOBITNIKA!

Politika

MEDALJE ZA NAJZASLUŽNIJE! Vučić sutra deli odlikovanja zaslužnima u borbi protiv korone! EVO KO JE NA LISTI DOBITNIKA!

Podeli vest

Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine

Srbija i svet će sutra obeležiti Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a tim povodom predsednik Srbije Aleksandar Vučić će uručiti odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, ovaj put i onima koji su se istakli tokom borbe na suzbijanju korona virusa.

Vučić sutra uručuje odlikovanja povodom Dana primirja

Kako “Novosti” saznaju, na listi dobitnika su doktori Predrag Kon, Mijomir Pelemiš, Srđa Janković, Branislav Tiodorović, Danica Grujičić, Goran Stevanović, Ivana Milošević i Nebojša Lađević.

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Premijer Luksemburga Ksavijer Betel i Nikolaj Muhin, slikar koji je oslikao Hram Svetog Save takođe su na listi nagrađenih.

Foto: printscreen RTS

Tu je i Jelesije Radivojević, brigadni general i pukovnik Radivoje Anđelković, komandant privremenih bolnica “Beogradski sajam” i “Arena”.

Foto: printscreen RTS

Društvu zaslužnih u borbi protiv kovida pridružila se i jedna spremačica, odnosno higijeničarka na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Srbije, Ana Stojković, ali i Branko Antić, taksista iz Beograda. Posthumno će priznanje dobiti i 13 lekara.

Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležava se u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine, kada su sile Antante potpisale primirje sa Nemačkom i time okončale Prvi svetski rat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
user

pre 3 godine

E svaka cast sto nema nista za onog komedijasa Nestorovica :D

Ratko

pre 3 godine

a sta cemo za osoblje bolnica m. sestre ,m .braca, uopste osoblje koji nesu doktori,higijenicarke koje svaki dan ribaju bolnice ,tehnicari da ne nabrajam sve nema tu pojedinacno davanje ordenja ,svi su zasluzili gosodo Svi

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija