• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2020

13:08

(FOTO) Vulin: Preci su nam ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna

Politika

(FOTO) Vulin: Preci su nam ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna

Podeli vest

Povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je građanima Srbija da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna


„Svim građanima Srbije želim da čestitam dan pobede u Prvom svetskom ratu. Naši preci su izvojevali veliku pobedu, zadivili su svet, a nama su ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna, slobodna i da odlučuje sama o sebi“, istakao je Vulin.


U saopštenju MUP navodi da je ministar obišao policijske službenike Policijske stanice Voždovac i patrole saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti koji i danas, na dan praznika rade i brinu da građani budu bezbedni.

Foto: MUP Srbije

Tom prilikom ministar je istakao da za pripadnike MUP-a koji brinu o bezbednosti građana nema praznika.

„Svi građani Srbije mogu da se osećaju dobro, jer znaju da o njima brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima MUP koji danas rade, ali i svima onima koji rade svih 365 dana u godini“, rekao je on.


Vođa patrole Policijske stanice Stari grad Mladen Pajić istakao je da za policiju ne postoji praznik i da je ona u službi građana 24 sata dnevno te da i danas odgovorno obavljaju svoje poslove i zadatke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija