• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.11.2020

09:51

SRBIJA OZBILJNA, ORGANIZOVANA ZEMLJA U KOJOJ SE ZAKON STROGO I ODLUČNO POŠTUJE! Jutros u Beogradu sprevedena akcija PRONALASKA IREGULARNIH MIGRANATA!

Politika

SRBIJA OZBILJNA, ORGANIZOVANA ZEMLJA U KOJOJ SE ZAKON STROGO I ODLUČNO POŠTUJE! Jutros u Beogradu sprevedena akcija PRONALASKA IREGULARNIH MIGRANATA!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je Srbija pokazala da je u stanju da se bolje od većine evropskih zemalja nosi sa posledicama migrantske krize


Vulin je s direktorom policije Vladimirom Rebićem i republičkim komesarom za izbeglice i migrante Vladimirom Cucićem, obišao policijske službenike koji su jutros u Beogradu sproveli akciju pronalaska iregularnih migranata, saopštio je MUP.


Istakao je da je svim iregularnim migrantima koji poštuju zakone naše zemlje i koji su deo našeg prihvatnog sistema, obezbeđeno poštovanje svih zakonskih i ljudskih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj.

"Svi oni koji izlaze iz našeg sistema, koji misle da po Srbiji mogu da se kreću bez ijednog dokumenta, bez uredne prijave, koji misle da mogu da budu u Srbiji, a da ne poštuju naše zakone, moraju da znaju da je Srbija ozbiljna, organizovana zemlja i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova veoma posvećeno čuvanju javnog reda i mira", poručio je Vulin.

Foto: Tanjug

Ministar je rekao da kao što ne želimo da vidimo građane Srbije da sami preuzimaju pravdu u svoju ruke i da se traže izgovori kako država ne radi svoj posao, tako ne želimo da vidimo ni pripadnike drugih zemalja i migrante da se po Srbiji kreću kršeći naše zakone.

"Građani, nemojte nasedati na lažne priče. Država Srbija radi svoj posao, zaštitiće naš način života i svakog građanina naše zemlje. Srbija je zemlja u kojoj se zakon strogo i odlučno poštuje", naglasio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija