• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ministarstvo odbrane

19.11.2020

13:39

MINISTAR STEFANOVIĆ SA ČLANOVIMA ODBORA ZA BEZBEDNOST! Raspravljane aktuelne teme u Vojci Srbije!

Politika

MINISTAR STEFANOVIĆ SA ČLANOVIMA ODBORA ZA BEZBEDNOST! Raspravljane aktuelne teme u Vojci Srbije!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović organizovao je danas radni sastanak sa članovima Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Narodne skupštine Republike Srbije u Domu Garde na Topčideru

Ministar Stefanović je na početku susreta upoznao članove Odbora sa planovima razvoja Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u narednom periodu i naglasio da je strateško opredeljenje nastavak jačanja Vojske Srbije. Posebno je ukazao na značaj opremanja savremenim borbenim sistemima i poboljšanja standarda i radnih uslova pripadnika Vojske Srbije.

Predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove narodni poslanik Aleksandar Marković i članovi Odbora, tokom razgovora sa ministrom Stefanovićem i predstavnicima Ministarstva odbrane, informisali su se o aktuelnom stanju u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, kao i o mogućnostima za unapređenje u narednom periodu.

Članovi Odbora imali su priliku da sa ministrom odbrane razmene mišljenja i stavove u vezi sa aspektima rada profesionalnih pripadnika Vojske Srbije, kao i da se upoznaju sa planiranim projektima i ulaganjima. Istakli su da će se u daljem radu zalagati za još snažniju i opremljeniju vojsku, ali i za poboljšanje materijalnog položaja njenih pripadnika, što je moguće uz dalji privredni rast, stabilnu i bezbednu Srbiju.     

Sastanku su prisustvovali  državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković i sekretar Ministarstva odbrane Milica Ćatić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija