• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.11.2020

23:21

CIA UMEŠANA U IZBORNU PREVARU, TRAMP SPREMA "BIBLIJSKA OTKRIĆA"! Bajden i Demokrate ćute, čekaju da vide šta to Donald ima?!

Politika

CIA UMEŠANA U IZBORNU PREVARU, TRAMP SPREMA "BIBLIJSKA OTKRIĆA"! Bajden i Demokrate ćute, čekaju da vide šta to Donald ima?!

Podeli vest

Bivša pomoćnica okružnog tužioca u Teksasu i advokat Sidni Pauel, koji sada radi za Trampovu kampanju kao istražitelj izborne prevare, kaže da sumnja da je u izbornu prevaru u SAD umešana i Agencija CIA

Pauelova je ranije izjavila je da ima dokaze o velikoj zaveri u kojoj su učestvovali  američki tehnološki giganti, kompanija za glasanje „Dominion", vladini zvaničnici i medijski giganti kako bi „ukrali" izbore od Donalda Trampa.

Ona je iznela i tvrdnju da su Venecuela i njen pokojni predsednik Ugo Čavez bili umešani u skandal sa biračkim automatima „Dominion".

- Još jedna pogodnost za koju je 'Dominion' stvoren je ono što bih nazvala izbornim osiguranjem. Zbog toga ga je Hugo Čavez i stvorio. Ali se pitam odakle mu tehnologija, odakle dolazi. Jer mislim da su to 'Hamer' i 'Skorkard' iz CIA - rekla je Pauleova „Njuzmaks" upućujući na navodni superkompjuter u „dubokoj državi", koji je poznat pod nazivom „Hamer", i softver pod nazivom „Skorkard", koji navodno koristi obaveštajna agencija za promenu broja glasova.

- Pitam se kolika je zapravo uloga Agencije CIA u pokretanju ove vrste programa za početak upotrebe u drugim zemljama - dodala je ona.

(VIDEO) PORAZ JERMENA JE STRAŠAN, AZERI ZAPLENILI 500 TENKOVA I OKLOPNIH TRANSPORTERA... Vozom ih prebacuju u Azerbjedžan!

Pauelova je rekla da je Trampov pravni tim u procesu pripreme nove tužbe u vezi sa prevarama u izborima u državi DŽordšija, obećavajući da će otkrića biti „biblijske prirode".

- Nadamo se da ćemo ga ove nedelje pripremiti za podnošenje i biće biblijsko - rekla je ona.

- Džordžija je izuzetno loša. Imamo usitnjene glasačke listiće, bačene u vreće za smeće, lažu ljudi koji rade u centru, zamenjuju se glasovi, pokreću algoritmi. Svaka prevara koju možete da zamislite, desila se u Džordžiji - ukazuje Pauelova.

(VIDEO) OD NJIH PENTAGON STREPI, PET NAJOPASNIJIH RUSKIH RATNIH BRODOVA! Naoružani su brutalno, američki nosači aviona za njih su "mačji kašalj"!

"Dominion voting sistem" ima sedište u Torontu u Kanadi i Denveru u Koloradu, SAD, a svoje proizvode prodaje uglavnom u te dve zemlje, kao i u Srbiji. Prošle nedelje kompanija je izdala saopštenje u kojem je „kategorično" negirala da je bilo „prebacivanja glasova" ili „softverskih problema".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI JE MOGUĆA KRAĐA IZBORA U AMERICI?! JESTE, AKO SE TO DESI, NEK NAM JE BOG U POMOĆI...  Sprema li se politička drama koja može čak i da sruši SAD!
Planeta

DA LI JE MOGUĆA KRAĐA IZBORA U AMERICI?! JESTE, AKO SE TO DESI, NEK NAM JE BOG U POMOĆI... Sprema li se politička drama koja može čak i da sruši SAD!

Mogućnost izborne krađe na američkim predsedničkim izborima jedan je od elemenata izborne kampanje Donalda Trampa i pre svega se odnosi na glasanje putem pošte, koju je ove godine iskoristio rekordan broj Amerikanaca. Ipak, činjenica je da u američkom izbornom sistemu ne postoji institucija koja određuje ko je pobednik izbora

03.11.2020

22:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija