• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.11.2020

10:11

JOŠ UVEK TRAJE BRUTALNA KAMPANJA PROTIV VUČIĆA! Milićević: Koliko neko treba da bude bez časti i bez morala, pa da ovako vređa maloletnu decu i porodicu

Politika

JOŠ UVEK TRAJE BRUTALNA KAMPANJA PROTIV VUČIĆA! Milićević: Koliko neko treba da bude bez časti i bez morala, pa da ovako vređa maloletnu decu i porodicu

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević ocenio je danas da je neverovatno koliko je mržnje sadržano u uvredama upućenim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i dodao da se i dalje nastavlja "brutalna kampanja" protiv predsednika i njegove porodice


On je tako reagovao na seriju objava na Tviteru u kojima su korisnici iznosili svoja mišljenja o predsedniku i njegovoj deci.


Kako je Milićević naveo u pisanoj izjavi, to preko lažnih profila na društvenim mrežama rade osobe podstaknute politikom jednog dela opozicije, koja se, kako kaže, usled nedostatka političke moći i uticaja svodi na mržnju i nasilje.

Prema njegovim rečima, u javnoj politici nije problem kada se ne slažete sa nečijom politikom ili rezultatima te politike, ali je nezabeleženo da neko u nedostatku svojih ideja, svojih programa i bez ikakve podrške građana koristi "ovako morbidan način" da se obračunava sa svojim političkim protivnicima.

"Koliko neko treba da bude bez časti i bez morala, pa da ovakvim rečima vređa maloletnu decu i porodicu. Ja bih, ove botove, koji stoje iza lažnih profila, samo pitao - mogu li da se pogledaju u ogledalo oni koji seju ovakvo zlo? Kakva li ih je nevolja naterala da ovoliko mrze, čak i nedužnu decu predsednika države", rekao je Milićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVI NAPADI NA VUČIĆEVU PORODICU! Vulin: Zagađen javni prostor za pripremu i pravdavanje likvidacije Vučića
Politika

NOVI NAPADI NA VUČIĆEVU PORODICU! Vulin: Zagađen javni prostor za pripremu i pravdavanje likvidacije Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je danas da će, sve dok Srbija ne bude imala zakon po kome svaki profil na društvenoj mreži mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dok "bolesna" tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična dela, postojati "zagađen javni prostor" koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Aleksandra Vučića i njegove porodice

25.11.2020

08:45

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija