• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2020

13:15

O TAJKUNSKOJ BRAĆI SE NE GOVORI, JE L TO ZABRANJENA TEMA?! Božić: Ko je Gojko Ðilas?

Politika

O TAJKUNSKOJ BRAĆI SE NE GOVORI, JE L TO ZABRANJENA TEMA?! Božić: Ko je Gojko Ðilas?

Podeli vest

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić pozvala je danas CINS, KRIK, BIRN i druge istraživačke mreže da se pozabave imovinskom kartom brata Dragana Ðilasa, Gojka Ðilasa, kao i na koji način je došao do velikog broja nekretnina


Božić je u Skupštini Srbije pročitala spisak od 20-ak nekretnina koje poseduje Gojko Ðilas u Beogradu i dodala da brat Dragana Ðilasa ima upravljačka prava u četiri kompanije i jednu u svom vlasništvu koja je registrovana u jednom američkoj državi.


"Ne čudi što javnost ništa ne zna o bratu Dragana Ðilasa, jer se SNS, za razliku od Marinike Tepić i Dragana Ðilasa, nikada nije obračunavala sa neistomišljenicima na takav način", rekla je Božić.

Ona je tokom rasprave o izboru za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti upitala šta je sa ljudskim pravima predsednika Aleksandra Vučića, čijeg brata Andreja Vučića svi znaju, samo zato što je brat predsednika.

Foto: Informer

Sandra Božić

Ona je pokazala fotografiju brata Dragana Ðilasa, Gojka i ocenila da verovatno niko ne zna o kome se radi.

"Vidite, o tajkunskoj braći se ne govori, zato se priča o predsednikovom bratu. Koliko puta ste čuli da poseduje restorane, pekare, zemlju po Vojvodini, koliko puta su sami sebe demantovali? Ali se o bratu Dragana Ðilasa ne govori. Je l' to zabranjena tema?", upitala je Božić i dodala da svi takođe znaju kako se zovu deca predsednika, jer se o njima neprestano piše i govori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija