• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.11.2020

13:25

BRANKICA JANKOVIĆ DOBILA PODRŠKU VLADAJUĆE KOALICIJE Pljušte pohvale za rad poverenice

Politika

BRANKICA JANKOVIĆ DOBILA PODRŠKU VLADAJUĆE KOALICIJE Pljušte pohvale za rad poverenice

Podeli vest

Poslaničke grupe vladajuće koalicije u Skupštini Srbije su podržale predlog da Brankica Janković ponovo bude izabrana za poverenicu za zaštitu ravnopravnosti, o čemu bi trebalo da glasaju danas.

U ime "Jedinstvene Srbije" poslanica Marija Jevđić pohvalila je Brankicu Janković zbog saradnje sa ženskom parlamentarnom mrežom. Moamer Bačevac iz SDPS-a rekao je da je Janković radila dobro i to ne samo na rodnoj ravnopravnosti nego i na ravnopravnosti uopšte.

Poslanik SPS-a Đorđe Milićević takođe je najavio podršku kandidatkinju koju je predložila poslanička grupa "Aleksandar Vučić za našu decu" i dodao da je posao poslanika da pomognu nezavisnim telima. Milanka Jeftović Vukičić podržala je predlog u ime Srpske napredne stranke i pohvalila napredak rodne ravnopravnosti u Srbiji.

Ona je rekla da se "uz podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića na čelu brojnih optina nalaze žene koje će raditi u interesu građana", a posebno je istakla gradonačelnicu Niša i Užica.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija