• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2020

23:32

BEDNO! ALBANCI IGRAJU NA EMOTIVNOST! U Gnjilanu otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena! (FOTO)

Politika

BEDNO! ALBANCI IGRAJU NA EMOTIVNOST! U Gnjilanu otkriven spomenik preminulom sinu Džoa Bajdena! (FOTO)

Podeli vest

Na putu Gjilane-Uroševac otkriven je spomenik Džozefu R. Bou Bajdenu III, preminulom sinu novoizabranog predsednika SAD Džoa Bajdena, piše "Reporteri"

Gradonačelnik Gnjilana Ljutfi Haziri, na čiju inicijativu je i postavljen ovaj spomenik, pohvalio je doprinos Boa Bajdena.

- Danas otkrivamo spomenik Džozepu R. Bou Bajdenu III, koji smo postavili na putu Gnjilane-Uroševac - rekao je Hziri i dodao je je on ostavio solidarnost i posvećenost na takozvanom Kosovu.

Bo Bajden je radio na Kosovu i Metohiji posle rata, preneo je Kosovo onlajn.

 

 


Put od 35 kilometara u blizini kampa Bondstil, takođe, nosi njegovo ime.

Bo Bajden je pokojni sin američkog predsednika Džoa Bajdena, koji je preminuo 6. januara 2015. godine od raka.

Mlađi Bajden je radio posle rata na Kosovu i Metohiji, pomažući u obuci lokalnih tužilaca i sudija za Organizaciju za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Bio je i državni tužilac u Delaveru, dok je jedno vreme služio i u američkim snagama u Iraku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 3 godine

Pored nasih manastira to ce biti i jedina njihova istorija na kosovu ! Koja ce otici na smetiliste istorije prvom prilikom .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija