• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2020

22:26

JA SAM PRVI PUT SAD ČUO DA ĐILAS IMA BRATA! Dačić u Hit tvitu o aferi koja drma Srbiju: ODAKLE BRE 29 NEKRETNINA?!

Politika

JA SAM PRVI PUT SAD ČUO DA ĐILAS IMA BRATA! Dačić u Hit tvitu o aferi koja drma Srbiju: ODAKLE BRE 29 NEKRETNINA?!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije i lider SPS Ivica Dačić gostujući u emisiji Hit tvit na TV Pink govorio je o imovinu opozicionog lidera Dragana Đilasa i njegovog brata Gojka, koji u svom posedu imaju čak 29 nekretnina

- Ja sam sad kad je počela ova afera prvi put čuo da Dragan Đilas ima brata. To pokazuje te dvostruke kriterijume. Vučić i Nikolić dok su bili u opoziciji nisu pominjali ničiju porodicu. Sa druge strane, odakle im tolike nekretnine?! Pa ja imam samo jedan stan. Ja 12 godina treba da se pravdam da li sam nešto imao ili nisam imao sa Šarićem. To su demokrate pustile u javnost kada sam otišao u koaliciju sa Vučićem. Đilas kaže da nije istina ovo što se piše, pa dobro, neka dokaže da nije. Čekajte, ljudi, odakle?! - istakao je Dačić i dodao da ga baš zanima kako će se cela ova priča završiti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

Ђики је на ОЗБИЉНИМ ДРОГАМА! И он и цела "опозиција"! Вечерас је код Оље Б. тврдио како је он био за ванредно стање пролетос али,ето, зли Вучић није хтео да га уведе!?!? Он мисли да ми, народ, имамо пилеће мозгове и кратко памћење?Па ОН је тај који је, са пајташима, вриштао пролетос да је ванредно стање неуставно,да је то диктатура и Вучићево иживљавање над народом,да је непотребно и позивао људе у сред забране кретања да се окупљају! Знате шта? Пун ми је к***ц те плачипичке и смрдљиве тевабије око њега!

boki

pre 3 godine

Vise godinam slysamo optuzbe za kriminal od strane vusokih politicara pre havnocu a nijedne krivicne prihsve nema niti he ko za kradu narodne imovine odgovars.Ko tu cuti i neresava nadlezbe slyxbe dsli su sudovi jsci od skupstine i vlade.Naoadi na predsednika neprestaju to rysi ugked drzace u svetu.Dozvoljeno je vredati napadati baviti ktiminalom i da za to niko neodgovara

boki

pre 3 godine

Svaki dan slussmo price o kriminalu .Zasto se tako zustro bore za funkcihe da bi ziveli otmjeno i resili ekzistenciju za svoje praunuce.Svima dobro drzava i narod gubi niko od slyzbi nereshuje a sce vise obicne sirotinhe koji su posteni.neznaju da se bave krimunslom

Saradžogla

pre 3 godine

Одакле,бре? ... Па,бре,и сам човек каже: - И сам не знам одакле ми! ... Ја пишем - СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17