• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2020

22:44

TUCITE MENE SVAKI DAN, ALI NE DIRAJTE MI DECU! Vučić o hajci koja se vodi protiv njega: JA ĆU ŽIVETI U SRBIJI I KADA IZGUBIM NA IZBORIMA, biće vam potrebne još stotine miliona da me srušite...

Politika

TUCITE MENE SVAKI DAN, ALI NE DIRAJTE MI DECU! Vučić o hajci koja se vodi protiv njega: JA ĆU ŽIVETI U SRBIJI I KADA IZGUBIM NA IZBORIMA, biće vam potrebne još stotine miliona da me srušite...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Radio televiziji Srbije govorio je o brutalnim napadima na njega i njegovu porodicu

- Nazivaju me bolesnikom, zašto pričate sa takvim?! Zašto pričate sa nekim ko ima samo jedan stan, a ne 35. Oni 24 sata pričaju o tome samo zato što je jedna naša poslanica koja je pogrešila, rekla da su neki mediji strani plaćenici i domaći izdajnici. Večeras pred emisiju postavili su neki video klip u kojem me proglašavaju veleizdajnikom. Jel u moje vreme Kosovo postalo nazvisno?! Jel u moje vreme formiran punkt na Jarinju?! Ja sam za njih homoseksualac, dovoljno je samo da obratite pažnju na ono što oni govore, ali ta poslanica nije toliko iskusna u politici, verujem da će umeti da kaže i izvinite. Ja takođe nisam saglasan sa onim što je našoj glumici Seki Sablić rekao poslanik Atlagić, ali dozvolite da objasnim. Izašao je jedan politički intervju glumice, ali Marko Atlagić nije morao da reaguje, nama je donelo štetu iako znam da nije imao lošu nameru - rekao je Vučić.

Predsednik je progovorio i o hajci koja se vodi protiv njega i njegove porodice.

- Pričali ste da nije moj otac Anđelko već neki tamo Fahrudin. Napadali ste mi starijeg sina, napadali dete od tri godine. Tucite mene svaki dan, ali ne dirajte mi decu. Vi ste ovde imali specijalne emisije o 24 stana Siniše Malog. Koliko stanova ima Siniša Mali, ima jedan. A neki imaju stvarnih 35 stanova, a to nije hajka. To je pitanje za nadležne organe koje ja molim da rade svoj posao. I protiv takvih sa stanovima, i protiv mog Vukana i Danila, protiv svih koji prozivaju mene za gradnju bolnica, a nijednu bolnicu nisu izgradili u životu. Prihvatio sam želju opozicije da ne razgovaram sa njima, ustupio sam mesto boljima, po njihovoj želji. Prozivali su me za pomoć koju država daje, kažu to je zbog izbora, kakve izbore sada imamo?! Evo dajemo opet pomoć ugostiteljima, penzionerima. Ja ću da živim u ovoj zemlji i kad izgubim na izborima. Moraćete da uložite još stotine miliona da srušite Aleksandra Vučića, a znam da im je to jedini cilj - kaže predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luna

pre 3 godine

Strašno je šta sve trpi porodica predsednika jedne države! Smatram da nadležni treba da reaguju na konstantne pretnje, uvrede, klevete na račun porodice predsednika Vučića!

Tija

pre 3 godine

Vucic moze da ide uzdignute glave za razilku onih koji prete i koji su zemlju i gradjane ostavili u rasulu.

Vanja

pre 3 godine

Mrznja,kritika,osude i napadi opozicije na predsednika,njegovu porodicu,politiku i dela,treba da budu predmet pravosudja i prestanu da popunjavaju svakodnevne medijske stranice usled nedostatka politike!

tomas gustafsson

pre 3 godine

Може да прича ко год хоће и шта год хоће(поготову страна агентура и петоколонаши из "опозиције" и њихови телали са "независних"(читај: издајничких) тв. и "независни и истраживачки" новинари!!!Сви они на једну страну а наш председник на другу, и претеже! Зашто? Зато што НИКАДА у историји српски народ и држава НИСУ ИМАЛИ ПРЕДСЕДНИКА И ВОЂУ КОЈИ СЕ ОВОЛИКО БОРИ ЗА НАС! И ТО УСПЕШНО! И да знаш председниче, има нас подоста који би те бранили својим животима! Зови, само зови, сви ће соколови...

Ivana

pre 3 godine

Vreme je da zaista nasilnici u Srbiji budu kažnjeni, ne razumem zbog čega niko od njih ne bude priveden pravdi za pretnje ubistvo Aleksandra vučića, to slušamo svaki dan.

Daca

pre 3 godine

PORODICA JE SVETINJA! Nikom ne treba dirati niti pominjati porodicu i decu! Strašno je šta opozicija radi!

Milan

pre 3 godine

Mi Srbi iz Bosne smo 100% uz Vučka, ne samo zbog njegovih korjena koji su iz Bosne, već zbog njegove borbe za bolje sutra svih Srba na Balkanu, za razliku od Djilasa čiji su korijeni takodje iz Bosne, a koji se nikad nije udostojio da spomene Srpski narod u Bosni a kamoli da nam pomogne.

Milja R

pre 3 godine

Samo zlobnici mogu da napadaju nečiju decu.

Branko N

pre 3 godine

Deca su naše blago i po svaku cenu ih moramo zaštititi.

Milja R

pre 3 godine

Kakvi su to ljudiu koji npadaju nečiju decu.

Rada

pre 3 godine

Bolesne pretnje deci predsednika Vučića ne može podržati niko iole normalan. Pored nadležnih organa koji moraju procesuirati sve ovo, svaki pojedinac bi ovakve stvari morao osuditi.

Boki

pre 3 godine

Za svaku osudu su strasni napadi na predsednika i njegovu porodicu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija