• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2020

23:15

NADAM SE DA ĆE SA ANIKOM BITI SVE U REDU! Vučić: Država se trudi i bori da leči decu koja moraju da se leče u inostranstvu!

Politika

NADAM SE DA ĆE SA ANIKOM BITI SVE U REDU! Vučić: Država se trudi i bori da leči decu koja moraju da se leče u inostranstvu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da se država trudi i bori da leči decu koja moraju da se leče u inostranstvu. Novac za Aniku Manić je prikupljen, a Vlada je obezbedila prevoz u Budimpeštu gde je očekuje lečenje

Kada je reč o prikupljanju novca za lečenje male Anike Manić, on je prikupljen, a Vučić je izjavio da se nada da će sve biti u redu. Kaže da je razgovarao sa majkom devojčice, da je država dopunila novac koji je nedostajao.

- Razgovarali smo sa vladom Mađarske, i oni su rekli da će donirati novac ako zafali. Reč je o bolnici u Budimpešti, koja ima lekove koji tu nisu registrovani i sve je bilo komplikovano. Čujem da se zamera što se deca leče na SMS, ali je to tako u mnogim zemljama. U mnogim zemljama se lečenje plaća, negde i po 10.000 dolara na dan, a kod nas je lečenje besplatno - kaže Vučić.

Ističe da se država trudi i bori da leči decu koja moraju da se leče u inostranstvu i zamolio je da se pojedinci ne raduju kada država, recimo, nema da izdvoji pola miliona evra u te svrhe.

- 45 puta smo našu decu poslali i vratili vladinim avionom u prethodne dve godine! Tako će i mala Anika otići. Postoje ograničenja, a ne radi se o tome da ne volimo decu. Za njih radimo i za njih se borimo - kaže predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 3 godine

Predsednik Vučić daje sve od sebe da se ukaže pomoć svakome u skladu sa trenutnim mogucnostima države. Verujem da će mala Anika izaći kao pobednik iz ove teške situacije.

Katarina

pre 3 godine

Tako to radi prava,uspesna drzava koja brine o svom narodu,svojoj deci i njihovom zdravlju!Nazalost bolesne dece je mnogo,ali verujemo da ce drzava pomoci maksimalno!Srecno Anika!

lak

pre 3 godine

Srbija je pomogla koliko je mogla sve ostalo je u Bozijim rukama.

Romanija

pre 3 godine

Država saista preduzima sve mere da pomogne deci koja su obolele od retkih bolesti i to je za svaku pohvalu.

Nešo N

pre 3 godine

Nadam se da će se mala Anika uspešno izvući iz ove teške situacije.

Julija

pre 3 godine

Drzava se zalaze maksimalno da pomogne svoj bolesnoj deci. Nadam se da se mala Anika sto pre da nam ozdravi.

aki

pre 3 godine

Srbija je dala svoj maksimum,sada samo ocekujemo lepe vesti.

Sanja

pre 3 godine

Drzava je uvek tu za svoje gradjane, svaka cast!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija