• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

05.12.2020

22:06

BORIS TADIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS!

Politika

BORIS TADIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić objavio da je pozitivan na korona virus, ali da se oseća dobro, da je dobio adekvatnu terapiju, a zahvalio je i osoblju bolnice "Dr Dragiša Mišović"

- Hvala vam svima na željama za ozdravljenje. Posebno hvala medicinskim sestrama i lekarima bolnice ''Dr Dragiša Mišović" na ogromnom trudu! - napisao je Tadić na Tviteru.

On je naveo da je dobro i da prima adekvatnu terapiju.

- Nosite maske i čuvajte se - poručio je Tadić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Ovo nije moguće. Jel to taj Tadić, koji je predvodio huligane da ruše Skupštinu Republike Srbije, jer NEMA KORONE?! Jel to taj Tadić, koji je organizovanjem mitinga, ugrožavao živote građana Srbije?! Jel to taj Tadić, koji je zajedno sa Trifunoviće lupao o šerpe, kad su ostali građani Srbije aplaudirali lekarima i ostalim medicinskim radnicima i davali im podršku za njihov nesebičan rad?! Tadiću, zar te nije SRAMOTA?!

ImePrezime

pre 3 godine

а на састанку опозиције, седи у глави стола БЕЗ МАСКЕ и на мањем одстојању од суседних саговорника ТАКОЂЕ БЕЗ МАСКИ. на вечини интернет презентација дневних новина пренета слика Foto M. Anđela на којој се то види

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija