• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2020

13:33

PETKOVIĆ: Hoće li Jeremić smeti da pogleda narod u oči kad se pokaže da je masno slagao?

Politika

PETKOVIĆ: Hoće li Jeremić smeti da pogleda narod u oči kad se pokaže da je masno slagao?

Podeli vest

Apsolutna je laž da će sutra na severu Kosova i Metohije prestati snabdevanje domaćinstava električnom energijom, iako takav scenario očigledno priželjkuje Vuk Jeremić, izjavio je član Glavnog odbora SNS Petar Petković

 

- Srbija, za razliku od vremena raznih Jeremića, Tadića, Đorđevića danas ništa ne predaje na Kosovu i Metohiji, već čini sve da zaštiti vitalne srpske interese u svojoj južnoj pokrajini. Kad već pominje predaju, Jeremić očigledno polazi od sebe. Po ko zna koji put, on i njegovi šefovi, zarad svoje ogoljene gladi za vlašću, žele da unesu smutnju i nemir među srpski narod na Kosovu i Metohiji, izazovu nove podele i strah - rekao je Petković i dodao: 

- Ne razmišlja Jeremić, niti ga je za to briga, da ovakvim lažnim i neutemeljenim tvrdnjama koje se odnose na pitanja energetike na severu pokrajine, daje Prištini direktan alibi za nove pritiske na Srbe. Na isti onaj način na koji im je 2010. godine servirao i na tacni predao krucijalni argument o takozvanoj kosovskoj nezavisnosti, u vidu savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde, kojim se danas još otvoreno hvali? 

Zbog toga je on, istakao je Petković, danas zvezda svih albanskih portala i miljenik političara iz Prištine koji ne propuštaju priliku da mu se za njegove usluge zahvale. Platu je sigurno zaradio. 

- A hoće li Vuk Jeremić i njegovi šefovi smeti da pogledaju u oči narodu 15. decembra kada se ispostavi da su ih masno slagali i izvinu im se za bezočne laži? - upitao je član GO SNS.

- Neće, kao što se nijednom do sada nisu izvinili za svoju štetočinačku politiku. Ali, neka narod na Kosovu i Metohiji ne brine. Njihova Srbija ih nikada neće ostaviti na cedil - zaključio je Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija