• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Hepi

22.12.2020

14:20

OLOŠ, BEDNICI, DOTAKLI SU DNO! Dačić zgrožen napadima na Vučićevu majku: ZAŠTO OPOZICIJA TO NE OSUDI, JA SE STIDIM UMESTO NJIH!

Politika

OLOŠ, BEDNICI, DOTAKLI SU DNO! Dačić zgrožen napadima na Vučićevu majku: ZAŠTO OPOZICIJA TO NE OSUDI, JA SE STIDIM UMESTO NJIH!

Podeli vest

Ološ, bednici, nemoral. Ma dotakli smo dno! Ovim rečima, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je frapiran opisao svoje mišljenje o jučerašnjim napadima na Angelinu Vučić, majku predsednika Srbije

 

- Dugo sam se pitao dokle je dno, koliko neko nisko može da padne. Mislio sam da ću teško dočekati da vidim to dno. Ali sam dočekao - počeo je predsednik Narodne skupštine.

Lider SPS-a je podvukao da Anglelinu Vučić, ženu u 76. godinu života, poznaje i pre Aleksandra i njegovorg brata Andreja. Upoznao je dok je bila na RTS-u- 

- Ženu poznajem pre nego Vučića. A sada, neki bednik, o njoj piše odvratne stvari. Žao mi je što upotrebljavam takav izraz. Reći za bilo čiju majku takve stvari i još se sakrije iza društvenih mreža. To su bednici. To je ološ. Ja moram, da upotrebi te reči. Takav nemoral me je pogodilo. To boli i Angelinu Vučić, a mnogo je više boli jer to boli njenu decu, unučad. On je vređanjem Angeline Vučić uvredi i ponizio sve majke. A majka je svetinja. Sve ih je ponizio. Majka je svetinja - ogorčen je Dačić. 

Ako se ne ogradite, onda ste saučesnici

On podvlači da je razočara što druga politička strana nije nije osudila nezamislivo vređanje Angeline Vučić.

- Koliki je bezobrazluk ako ćemo voditi političku borbu takvim izrazima, još veći je bezobrazluk to što druga politička strana još nije osudila uvrede. Da neko vređa. Zašto ćute? Kako vas nije sramota, to su ološi, koriste najnemoralnije stvari za napad na političke protivnike. Kažite članstvu da to nije vaša politika, ovako ste svi saučesnici. Ma ja se stidim - naglasio je Dačić.

Ogorčenog Dačića u studiju Happy televizije pogledajte u klipu ispod...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
koje zlo

pre 3 godine

od nazovi opozicije... sta misle da postignu... bezmozgasi misle da nateraju Vucica da se povuce ali nema od toga nista... njihova glupost je sto misle da im on smeta a ne shvataju da je njihov problem narod (koji ne mogu naterati...) koji ih nece...pa pre cu glasati crnog neprijatelja (znam da mi je neprijatelj i tacka...) nego njih ...protuve ,lopove,izdajnike,bandu placenicku.... ali glupi su oni da to shvate...

zasto

pre 3 godine

ne hapsite te idiote... pa takvi nikome ne trebaju....?

Sumadinac

pre 3 godine

Sta reci ova Go...a od opozicije sve treba debelo kazniti to nije opozicija to je leglo olosa i kriminalaca.

goran

pre 3 godine

ne bih da uvredim ni jednu životinju upoređujući ih. Jedino mi nije jasno šta tužilaštvo ove zemlje radi. Tu očigledno nisu čista posla ili je đilas glavni gazda u beogradu. Biće da je ovo drugo. Vulinu pokreni se i pohapsi kretene i bagru. Dajte da jedanput očistimo ovu našu Srbiju.

VOJIN

pre 3 godine

ПРОМЕНИТИ ЗАКОН,ТАКО ДА НИКО НЕ МОЖЕ БИТИ КОРИСНИК БИЛО КОЈЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ КАО А Н О Н И М У С, И ТАКО СТВОРИТИ ПРАВНИ ОСНОВ ЗА КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ БИЛО КОГА !!!

ringispil

pre 3 godine

To nije nikakva opozicija to je vrh mafije u drzavi. Prvo njih na terzaije a njihovi sledbenici ce posle sami dolaziti da se predaju jer su p... Sve sve ali dirati nekome majku, decu, tu nema zakona i politicke zastite tu rade druga pravila.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija