• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovoonline

27.12.2020

19:06

PRIŠTINI SMETA VAKCINACIJA NA KIM! SKANDALOZNA IZJAVA HARADINAJEVE! Traži međunarodnu reakciju protiv Srbije!

Politika

PRIŠTINI SMETA VAKCINACIJA NA KIM! SKANDALOZNA IZJAVA HARADINAJEVE! Traži međunarodnu reakciju protiv Srbije!

Podeli vest

Ministarka spoljnih poslova tzv. Kosova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da je Srbija tajno i nezakonito, švercom farmaceutskih proizvoda, flagrantno prekršila briselski sporazum

- Nezakonito i tajno mešanje Srbije na (tzv.) Kosovu, švercom farmaceutskih proizvoda bez prethodnog odobrenja državnih organa, predstavlja grubo flagrantno kršenje sporazuma o carinskom pečatu i međusobnom priznavanju farmaceutskih sertifikata postignutog 2015. godine u Briselu, u okviru Tehničkog dijaloga - objavila je Haradinaj Stubla na Tviteru.

Naglasila je da je "Srbija je ugrozila nacionalnu bezbednost i suverenitet (tzv.) Kosova, nepoštovanjem napora Vašingtona i Brisela da normalizuju odnose".

- Takođe se umešala u stabilnost, mir i bezbednost u regionu. Očekuje se adekvatna međunarodna reakcija - poručila je Haradinaj Stubla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
siptar nije covek

pre 3 godine

Svaki albanac koji ulazi u Srbiji mora biti vakcinisan.

mikec

pre 3 godine

ma jok, čekat će vas da im spasite živote?!!! ološi

srbo

pre 3 godine

Od pregovora nema ništa, Srbija bi trebala ignorisati šiptare i tražiti da se izjasne SAD i EU, ukoliko do nekog roka ne sednu za sto da se vrati sve na pređašnje i pod jurisdikciju Srbije, autonomija kao u EU i pohapsiti sve krimose i zločince. Srbija je ispoštovala i više se saginjati neće.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija