• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2020

09:21

DO KRAJA JANUARA ĆEMO IMATI ČETIRI VAKCINE! SRBIJA JE JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH ZEMALJA U BORBI PROTIV KORONE!

Politika

DO KRAJA JANUARA ĆEMO IMATI ČETIRI VAKCINE! SRBIJA JE JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH ZEMALJA U BORBI PROTIV KORONE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je jutarnjeg programa "Novo jutro" na RTV Pink

Predsednik poslednjeg dana ove 2020. godine daje odgovore na sva ključna politička pitanja.

Vučić o deci: Nemam dovoljno vremena za njih, ali trudim se da kvalitetno budemo zajedno

On je gostujući na TV Pink istakao je da nema dovoljno vremena za decu, istakao je da je Danilo već veliki i odgovorniji, kao i da razume da mora sam da se bori kroz život.

- Danilo je veliki, sve manje sam mu potreban, zadovoljan sam što je sve odgovorniji. Postao je užasna meta onih koji bi želeli moju glavu, a onda se iživljavaju na deci. Izjavljivali svašta o mojoj deci. Vidim da je on uspeo da razume mnoge stvari, i izašao je iz mnogih situacija uspešno. Nije mu bilo lako - rekao je Vučić. 

Kada je ćerka u pitanju, istakao je takođe da je ona velika devojka, kao i da je od tatine mezimice, pametne i vredne, iz farmerki, ušla u suknje, postala devojka koja govori danas tri jezika bolje od srpskog, i uči još tri.

-  Što se Milice tiče, ona je velika tatina devojka, ne volimo puno o emocijama da govorimo. Milica je od devojčurka i tatine mezimice, oduvek ozbiljna i odgovorna, danas govori tri jezika kao srpski, ruski, engleski i nemački, uči još tri jezika. Vidite odjednom kako iz farmerki ulazi u suknje, ozbiljnost, ja joj govorim malo duža suknja, ona se smeje. Milica je izuzetno talentovana za jezike. Nadam se da će Vukan da nauči kineski. Što se Vukana tiče, on je slatak, pametan, i istina je da je rekao da će me prebidi kao mačku i piletinu - našalio se Vučić.

Dodao je da Vukan kao i svako dete voli igračke, da je dobio tenkove, ali da je shvatio da je helikopter ubica tenkova, pa su mu, kako kaže, oni ipak omiljena igračka.

 

Jezici i obrazovanje

Vučić je istakao da i on uči jezike, da napreduje svake godine, i dodaje da pred svaku Novu godinu postavi sebi tri profesionalna i tri lična cilja koja nameri da ispuni.

- Kada ispunite i jedan, ali ako ste čvrsti i odlučni i to je dobro. Kada sanjate visoko i o velikim stvarima, onda možete i da ostvarite, a ako ne sanjate od toga nema ništa - rekao je Vučić.

Kada je učenje jezika u pitanju, Vučić ističe da u Evropi decu uče kineski jezik, kao i da je to budućnost, i dodaje da se nada da ćemo i i to naučiti jer će kineski biti jedan od najvažnijih jezika u decenijama koje dolaze.

Istakao je da čovek mora da uči svaki dan kako bi mogli da idemo u korak sa decom i da napredujemo.

- Jedna od ključnih prednosti jeste dualno obrazovanje i priprema za posao za koji morate da budete spremni u šesnaestoj godini, kako bi svojoj deci omogućili da mogu da rade. Danas je zemlja mnogo uspešnija i verujem da to možemo da uradimo - rekao je Vučić.

Mir i stabilnost

Vučić je istakao da se mir i stabilnost čuvala sve ove godine, da je bilo različitih izazova kako sa zemljama u regionu, tako i unutrašnjih.

- Uspeli smo da očuvamo red i mir, a to je preduslov da dovodite investitore, da bi zemlja mogla da se razvija - kaže predsednik.
 

Foto: printscreen RTV Pink

Aleksandar Vučić
"Balkanski tok"

Kako je naveo, sutra u 6 sati ujutru se otvara gasovod Balkanskog toka, cena gasa će biti maksimalnih 155 dolara na 1.000 kubnih metara, što je znatno niže nego pre. Plus, 12 do 14 dolara će ići za transport gasa kroz naš sistem.

- Imam nekoliko važnih vesti za ljude. Sutra ćemo u 6 ujutru otvoriti za komercijalni saobraćaj naš gasovod za Srbiju, cena gasa će za našu zemlju biti 155 dolara maksimalno, plus 12 do 14 dolara za transport. Mnogo niža cena, veoma povoljno, a istovremeno ćemo kroz takse dobijati ono što će nam služiti za vraćanje kredita - rekao je Vučić. Kako kaže, bio je veoma otvoren za kvalitet i za odličnu cenu gasa.

Kaže da želi da zamoli ljude da počnu da koriste gas, jer tako dobijamo čistiji vazduh za sve nas kao i jeftinije gorivo za građane.

- Biće i dovođenje gasa do Toplice - naveo je. 

Vučić je rekao da će brzo da se nedostaje primarna i sekundarna mreže na istoku Srbije, kao i da će se raditi da cela zemlja bude pokrivena.

- Kada imate gas, osim čistijeg vazduna i da učinite da priključi budu jefitniji, učinili ste mnogo toga za industriju. Mi to što smo izgradili, konačno imamo nešto što nisu stare cevi, što nije uništeno - rekao je Vučić.

Putevi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbije jedina zemlja u Evropi koja gradi istovremeno četiri autoputa. Najavio je da će uskoro početi da se pravi i peti, to jest Fruškogorski koridor, od Novog Sada do Rume.

Predsednik je gostujući na Pinku rekao da će Srbija imati veoma velika ulaganja u autuputeve, puteve i pruge.

- Očekujemo da uložimo u gradnju i totalnu rekostrukciju više od 1.200 kilometara regionalnih i lokalnih puteva. Plus imamo održavanje svih puteva, za šta će biti opredeljeno 27 milijardi dinara. Budžetom je predviđeno 15 milijardi u izgradnju novih puteva, ali gledaćemo to da dupliramo kako bi što više izgradili puteve u Srbiji - istakao je Vučić.

Istakao je da je i to važno za podizanje standarda života građana.

Zapitao je koja to zemlja danas u ovo vreme gradi četiri autoputa i uskoro počinje peti.

Podsetio je da Srbija uveliko gradi autoput od Čačka do Požege dodajući da sada idu najteži radovi zbog miniranja, kao i da ima dosta problema sa eksproprijacijom.

- Kineski CRBC izvanredno radi i očekujem da će do Svetog Nikole, 19. decembra, biti gotova deonica Čačak - Požega - kazao je Vučić i ističući da će to puno značiti za građane u tom delu zemlje.

Navodi da je se gradi i Moravski koridor, to jest autoput Pojate - Preljina koji će povezati koridore 10 i 11, zatim da se gradi autoput Ruma - Šabac i u nastavku brza saobraćajnica Šabac - Loznica, kao i da odlično napreduju radovi na novom mostu preko Save kod Šapca.

Gradi se i autoput Kuzmin - Sremska Rača koji je deonica autoputa ka Sarajevu, dodao je Vučić.

Najavio je da uskoro kreće i izgradnja Moravskog koridora Novi Sad - Ruma.

- Sinoć sam dobio informaciju da je Institut za puteve završio projekat gradnje brze saobraćajnice od skretanja sa autoputa za Požarevac do Donjeg Milanovca - kazao je Vučić.

Predsednik ističe da uvek ima puno problem, na primer, da ih je bilo puno u izgradnji brze pruge Beograd - Novi Sad, sa novim gasovodom, ali da se to sve rešava na dnevnom nivou.

Minimalac u Srbiji od sutra viši za 6,6 odsto

Predsednik je rekao da je od sutra minimalac u Srbiji preko 32 hiljade, oko 6,6 posto.

- Od sutra je minimalac u Srbiji viši za 6,6 odsto, penzije su više za 5,9 odsto, plate takođe skaču. Vojnici će imati dodatnih 10 % povećanja, mimo povećanja od 3,5 odsto.

Vučić se dotakao i protesta frilensera. Kaže da će se naći način kako da ti ljudi plate svoje poreze, ali i da država preuzme deo krivice.

- Ako nisu bili sigurni da moraju to da urade, onda moramo da napravimo kompromis s njima - istakao je.

Ekonomska situacija u Srbiji

Kako je rekao, u razgovorima sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i kancelarkom Nemačke Angelom Merkel govorio je i o ekonomskoj situaciji u Srbiji.

Merkel je, kaže, znala brojeve i bila je zadovoljna, dok je Makron bio čak i pomalo iznenađen brojevima i uspehom.

Rekao je da će u narednoj godini biti još iznenađenja za ljude, dodao je da smo kao najbolji u Evropi podneli ovu ekonomsku krizu, kako kaže, pre svega za penzionere, kao i da se nada da će porasti i plate i penzije.

- Verujem da ćemo imati više iznenađenja za penzionere, a verujem da ćemo do kraja godine povećati i plate i penzije kao i jednokratnih davanja - istakao je Vučić.

Novi paket mera za privredu u martu ili aprilu

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u martu ili aprilu biti još jedan paket pomoći za privredu.

- Mislim da je to velika vest za našu privredu - rekao je Vučić.

On je precizirao za TV Pink da je reč o nešto manjem paketu, nego što je bio u ovoj godini.

Da bi ublažila posledice krize izazvane pandemijom virusom korona, Vlada Srbije je ove godine za pomoć građanima i privredi izdvojila ukupno šest milijardi evra.

- Ukoliko budemo imali ovakvu stopu rasta moraćemo da radimo mnogo više i u građevinarstvu i u industriji. Verujem da ćemo uspeti da pre kraja godine prosečne plate budu preko 570 evra, a penzije preko 270 evra - rekao je Vučić.

- Ovu godinu završavamo sa državnim javnim dugom 56,8, a na konsolidovanom nivou 57,8 odsto - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da bi Srbija u 2021, po stopi rasta, trebalo da bude među prve tri zemlje u Evropi.

Foto: printscreen RTV Pink

Aleksandar Vučić
O vakcinama

Do kraja januara u Srbiji ćemo imati najmanje četiri vakcine protiv korona virusa, različitih svetskih proizvođača, najavio je predsednik Aleksandar Vučić.

Nakon što je Kina odobrila svoju prvu vakcinu protiv korona virusa za opštu upotrebu kompanije Sinofarm, Vučić je rekao da veruje da u narednim danima mogu da se očekuju isporuke prvih kineskih vakcina, kako bi ih naša Agencija pregledala i ispitala.

- Imaćemo i dve vakcine sa Zapada, razgovaraćemo i sa Modernom i sa Astrazenekom, sa Džonsonom - rekao je Vučić.

Podsetio je da je juče u Srbiju stigla ruska vakcina "Sputnik V", čije će mnogo veće količine stići u narednom periodu, dok je još pre nje stigla Fajzerova vakcina.

- Važno je da napadnemo koronu, da bismo mogli da radimo, da izlazimo iz svega ovoga, da čuvamo živote i da se posvetimo napretku - istakao je Vučić.

On je dodao da je Srbija ove godine, zbog kovida 19, izgubila mnogo ljudi, i time platila strašnu cenu, ali i primetio da su država, a pre svega lekari u kovid sistemu, dali sve od sebe, radili i borili se protiv virusa, i da je zemlja uspela da, bude nešto uspešnija ili manje neuspešna u toj borbi, od drugih u regionu i Evropi.

- Moja obaveza je da brinem o građanima, juče smo uplatili 9,5 miliona evra, kupili smo rusku vakcinu. Dakle, platićemo i Kinezima. Spremni smo da platimo i mnogo više za druge vakcine (Fajzer, AstraZeneka) - kaže Vučić.

Dodao je da ćemo dobiti vakcine, čak i više nego što je dogovoreno, jer Srbija ima podršku Evropske unije odnosno Olivera Varheljija.

- Zašto je Nemačka kupila 30 miliona vakcina izvan evropskog plana? Zato što brinu o građanima. Mi smo deo Kovaks sistema. Naš posao je da pobedimo bolest, zamislite da u jednom danu vakcinišete 1.000 ljudi, spasićete 3-4 života - dodao je.

Smrt patrijarha Irineja

Vučić je komentarišući to što su neki rekli da je patrijarh Irinej preminuo ranije, istakao da je zapravo on preminuo upravo kada je rečeno i da je dobio informaciju istog trenutka. Dodao da je teško primio tu vest.

- To je neverovatno. Na takve laži više ne možete da odgovorite. Ne postoje reči kojima možete to da opišete. Desetine ljudi su brinule o njemu i koje moraju da upišu trenutak smrti. A oni koji nemaju drugi argument osim da mrze, koriste sve za to - rekao je Vučić i upitao je koliko bolnica izgradili, koliko su dece tada lečili u inostranstvu, kao i da li su radili nešto osim promene linoleuma u liftovima.

- Borili smo se i od početka korona krize obezbedili sve što je potrebno zdravstvenim radnicima, svu opremu, kao i dramatično povećanje primanja. To ni jedna zemlja u Evropi nije uradila za medicinare. Isplatili smo dugove. Ne dugujemo više ništa. Po prvi put sve smo očistili - rekao je Vučić.

O kriminalu

Kako kaže, mi želimo da testiramo što više, zato su i brojevi takvi kakvi su. Dodaje da imamo jednu od najvećih stopa hospitalizacije u bolnicama.

- Najveću stopu kriminala imali smo u njihovo vreme, dok je danas stopa ubistava dvostruko niža. Ušli smo u obračun oba crnogorska klana, otkrićemo ih i sve ćemo da ih pohapsimo - rekao je Vučić.

Kada je u pitanju rušenje na ulici, Vučić kaže da na silu neće proći ništa u Srbiji.

Što se tiče uvreda koje mu upućuju, Vučić je rekao da su sve to notorne laži ali i da nema ništa protiv da građani Srbije to procene.

O uvredama 

Što se tiče uvreda koje mu upućuju, Vučić je rekao da su sve to notorne laži ali i da nema ništa protiv da građani Srbije to procene. Kako kaže, imaju uvek svi priliku da pobede na izborima, ali i da na silu neće doći.

- Meni je važno da se ljudi osećaju sigurno, da su pristojni i da im se na taj način obraćaju - rekao je predsednik.

- Da kažete da živite u koncentracionom logoru, a Srbija je bila poslednja po stopi rasta u njegovo vreme, dok je danas prva. Žele da nas ubede da je laž istina, a istina laž.

Vučić je rekao da ljudi uvek mogu da procene, i dodaje da ako je fašizam to što danas ima više novina i medija koji vode politiku protiv vlasti, onda ne zna šta nije.

- Umirem od smeha kada vidim da neke novinare napadaju ljudi koji su talog našeg društva, najnepismeniji i neobrazovani, knjigu nisu pročitali, ali zato žele da drže predavanja drugima - rekao je Vučić.

Foto: printscreen RTV Pink

Aleksandar Vučić

 

Vučić je rekao da su ti ljudi bili najviša vlast u vreme Dragana Đilasa, Jeremića i Tadića, a u to vreme se desilo odvajanje CG, pogrom nad srpskim življem na Kosovu i Metihiji.

Komentarišući pokušaje da se spreče izbori, Vučić je zapitao da li stvarno neko može da misli da jedna grupa ljudi može da spreči izbore.

- Je l mislite da će izražena manjina moći da napada većinu? Tajkuni će uložiti ogroman novac, ali da sprečite izbore, taj film nećete da gledate. Ljudi će uvek dobiti pravo da biraju onoga koga žele, ali na izborima. Narod razume i zna da moramo da budemo demokratska zemlja i da moraju da imaju pravo i priliku da se slobodno izjasne - rekao je predsednik i dodao da oni takođe mogu da vide ko se zaista bori za njih. Predsednik je poželeo brz oporavak i dobro zdravlje Borisu Tadiću.

Rekao je da je najviše pobeda pod svojim imenom odneo najviše pobeda u Srbiji u istoriji, dodajući da ga je birao naš narod i građani.

- Ko je jedina meta prištinskih i medija u Podgorici. Jedini protivnik sam slučajno ja, nikoga drugog ni ne pominju. Hvale njihov režim i zahvaljuju im se na presudi koju su dobili od međunarodnog suda pravde - rekao je Vučić.

90 odsto ljudi na KiM glasa za nas

Zapitao se da li neki misle da mogu da prevare Srbe na Kosovu

- Zašto glasaju za mene a ne za njih, ako sam ja izdajnik, a oni veliki rodoljubi. Mi smo im pokazali da brinemo o njima, o njihovim životima - rekao je Vučić.

O zemljetrsu u Hrvatskoj

Vučić je rekao da je posao Srbije da pomogne Hrvatskoj, ali i svima ostalima, dodajući da je to naša ljudska obaveza.

Komentarišući to što je često tema hrvatskih portala, rekao je da oni koji žele da dođu na vlast po svaku cenu neće birati odakle kreću u napade, kao i da će da ulože velike pare u to.

- Postoje ljudi koji bu da Beogradu izbrišu srpsku crtu. Objasnite mi zašto od 1945. godine na ovamo nismo snimili ni jedan igrani film o Jasenovcu, do "Dare iz Jasenovca" - rekao je Vučić.

Kako kaže, u pitanju je činjenica da će naša deca koja ne znaju ništa o Jasenovu, konačno moći na nauče nešto o tome.

O spomeniku Stefanu Nemanji

Kada je u pitanju Stefan Nemanja, on je bio najvažniji i najveći u osnivanju srednjovekovne srpske države i pravljenju srpske državnosti.

- Sve je urađeno po zakonu, sa konkursnom komisijom, kako bi se izabralo najbolje rešenje - rekao je Vučić i dodao da je spomenik veličanstven.

Prema njegovim rečima oni koji njegovu cenu porede sa Kipom slobode lažu i dodao je da je ovaj spomenik Stefanu Nemanji radio drugi najveći ruski vajar.

Oni polaze od sebe, oni znaju da bi oni krali i na spomeniku, kao što su krali i na linoleumu u bolnicama. Ja živim za to da te bolnice i putevi, spomenici, kao i hram Svetog Save, ostanu iza nas - rekao je Vučić i dodao da se u hram uložilo više nego što je uloženo u prethodnih 50 godina.

Kako kaže, Beograd mora da čuva istinu o onome što se dešavalo u Drugom svetskom ratu, o tome da smo najstradalniji narod koji je učestvovao u ratovima.

O aferi "Jovanjica"

Komentarišući aferu "Jovanjica" Vučić je rekao da je u pokušaju napada na snažnu Srbiju, pa su tako krenuli na njega, i sve one koji mu javno pružaju podršku.

- Meta je samo jedna, a to je Aleksandar Vučić - rekao je predsednik.

- Krenuli su sa pričama da je moj brat vlasnik restorana Franš, a on je možda jednom ili ni jednom bio tamo. To je bio glavni gradski trač. Onda su nastavili sa tim da je vlasnik kompletne zemlje u Vojvodini. Evo neka pokažu ar čiji je on vlasnik - rekao je Vučić i dodao da on nikada nije imao ništa tamo a da nema ni danas.

Kako kaže, onda su rekli da je vlasnik pekare, što kako kaže, takođe, nije istina.

- Zatim su krenuli na starijeg sina, da bi preko Danila i Milice, što su ih pratili i dojavljivali njima prilike da unište Vučićevu porodicu - rekao je Vučić i rekao da se onda došlo i do "Jovanjice".

Foto: printscreen RTV Pink

Aleksandar Vučić
"Večni plamen"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ga je sramota što je neko oskrnavio spomenik na Groblju oslobodiocima Beograda, odnosno ugasio Večnu vatru, i da bi što pre trebalo uhapsiti počinioce.

- Stvarno me je sramota što se ta užasna stvar dogodila u Beogradu i verujem da će ti fašisti uskoro biti uhapšeni - rekao je za Pink tv.

Podseća da je to groblje oslobodiocima Beogada i da treba da pokažemo poštovanje prema žtvama.

- Beograd mora da čuva istinu o onom što se dešavalo u Drugom svetskom ratu i prema antifašističkoj borbi. Mi smo najstradalniji jugoslovenski narod, koji je mnogo više stradao nego svi jugoslevenski narodi zajedno, ali i sovjetski narod bez čije podrške i pomoći bi mnogo kasnije oslobodili i Beorgad i našu zemlju i zato i prema njima treba da pokažemo poštovanje - poručio je Vučić.

Večni plamen ponovo će, najavljuje, goreti od Badnjeg dana.

"Stalo mi je samo šta će istorija da kaže"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kritike političkih protivnika uzvraća uverenjem da je istorija najbolji sudija.

- Šta god budete radili, celu Sava Malu, cele divne fasade, ceo Beogard na vodi, celu Nemanjinu, autoputeve kroz celu Srbiju... svi će reći da je to urađeno za vreme Vučića - rekao je za Pink tv.

Što se kritike tiče da pre dve nedelje nije rečeno kako će izgledati mere za Novu godinu, Vučić je rekao da je državi najvažnije zdravlje ljudi i ne želi da ga ugrožava.

- Zamislite da smo 15. decembra u jeku rasta korone rekli „možete da slavite Novu Godinu“. Izvinjavam se što nam je zdravlje ljudi najvažnije, pa ćemo da čekamo 25.i 27.decembar da vidimo kakvo je stanje pa da donosemo odluku. Menjali smo odluke, gledali da otvorimo što je moguće više da ljudi mogu da zarade, idu u provod, ali da ne ugrozimo zdravlje. Ovako se tretiraju ljudi kada brinete o njihovom zdravlju - konstatovao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija

pre 3 godine

Напад на било чије дете је за осуду

Jovica

pre 3 godine

To su ti "hrabri" ljudi! Misevi koji prete deci!

Iva

pre 3 godine

Ruzno je da se udara na decu i porodicu, neka krene svako prvo od sebe, niko to ne bi voleo!

Maja

pre 3 godine

Deca su deca, nisu politicari. Pustimo decu da rastu, a ne da im pretimo i crtamo mete

Sara

pre 3 godine

Političari su svesno stupili na javnu scenu, i time odobrili da se svakodnevno spominju u medijima i da njihov život i rad budu eksponirani. Ali, njihove porodice nisu! To mnogi ne znaju i zato konstantno napadaju predsednikovu decu!

Milovan

pre 3 godine

Ti koji diraju tuđe porodice, a pre svega decu treba biti obavezno sakcionisani.

minja

pre 3 godine

svi koji prete deci treba kaziniti..to nisu ljudi ko dira tudju decu

Vlajko77

pre 3 godine

Sramota od opozicije da prete deci naseg predsednika , to treba sto pre spreciti i kazniti !

minja

pre 3 godine

to je pojedincima jedini program napad na neciju decu jer nemaju politicki program

minja

pre 3 godine

postao je meta onih koja nemaju ni malo stda i niceg se ne side da vredjaju tudju decu..sto pre da odgovaraju pred zakonom

Jelisaveta

pre 3 godine

Sramota! Jedno mora da se zna i zapamti: Cije god i kakvo god, dete je dete! Podrska Danilu

Nency

pre 3 godine

Sramota ,zar je i jedno dete zaslužili da bude na meti "bolesnih" ljudi. Deca su nase svetinje i treba ih cuvati i postovati

Boban

pre 3 godine

Svakoga boli kad neko udara na njegovu pprodicu a posebno na decu. To nisu ljudi to su zveri.

Prvoborac

pre 3 godine

Decu maltretiraju oni koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da svojim idejama mogu pobediti oca političara.

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić treba da bude izglasan za doživotnog predsednika, on se ovoliko bori za potpuni ekonomski i privredni oporavak. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu.

Dana

pre 3 godine

Misevi koji prete,predsednice nek su vam deca ziva I zdrava

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija