• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2020

11:14

VERUJEM DA ĆE TI FAŠISTI USKORO BITI UHAPŠENI! Vučić o skrnavljenju spomenika: Večni plamen će ponovo goreti od Badnjeg dana!

Politika

VERUJEM DA ĆE TI FAŠISTI USKORO BITI UHAPŠENI! Vučić o skrnavljenju spomenika: Večni plamen će ponovo goreti od Badnjeg dana!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ga je sramota što je neko oskrnavio spomenik na Groblju oslobodiocima Beograda, odnosno ugasio Večnu vatru, i da bi što pre trebalo uhapsiti počinioce


- Stvarno me je sramota što se ta užasna stvar dogodila u Beogradu i verujem da će ti fašisti uskoro biti uhapšeni - rekao je za Pink tv.


Podseća da je to groblje oslobodiocima Beogada i da treba da pokažemo poštovanje prema žtvama.

- Beograd mora da čuva istinu o onom što se dešavalo u Drugom svetskom ratu i prema antifašističkoj borbi. Mi smo najstradalniji jugoslovenski narod, koji je mnogo više stradao nego svi jugoslevenski narodi zajedno, ali i sovjetski narod bez čije podrške i pomoći bi mnogo kasnije oslobodili i Beorgad i našu zemlju i zato i prema njima treba da pokažemo poštovanje - poručio je Vučić.

Večni plamen ponovo će, najavljuje, goreti od Badnjeg dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
minja

pre 3 godine

najostrije kazniti odgovorne za ovo skrnavljenje

Princip

pre 3 godine

Ovo je kukavički i sraman udarac na čelično prijateljstvo naših država i naših bratskih naroda. Niko neće moći da nametne nešto što će oslabiti istinsku i prirodnu vezu naših naroda.

minja

pre 3 godine

poslati ih malo u rudnik na drustveno korisni rad zbog vandalizma

Marija

pre 3 godine

Jedna losa vestbi pocinioci treba da budu kaxnjeni...

Boban

pre 3 godine

Neko bi na svaki nacin da zatre svetlu srpsku istoriju. Neko bi da zatre pravoslavlje na ovim prostorima. Srbija i Beograd ostace cvrst i nepremostiv bedem svima koji bi da to ucine!!!

Boban

pre 3 godine

Znam da bi mnogi danas da obrisu istoriske cinjenice velikog stradanja srpskog i ruskog naroda u drugom svetskom ratu i da bi da prekrajaju danas istoriju, ali uzalud se trude. Istina je jedna i neobrisiva. Srbi i Rusi bili su na strani pobednika.

Ivana

pre 3 godine

Verujem da će fašisti biti uhapšeni i da će nasilnici konačno osloboditi Srbiju. Da se pohapse svi oni koji prave državu u državi.

Prvoborac

pre 3 godine

Svako ko skrnavi ono što su generacije stvarale nije samo zaslužio hapšenje već i javno verbalni linč.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija