• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.01.2021

09:47

STEFANOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Neka nas ovi praznici nadahnu radošću, snagom i dobrotom!

Politika

STEFANOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Neka nas ovi praznici nadahnu radošću, snagom i dobrotom!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je čestitku mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu i čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića

Stefanović je uputio čestitku povodom Božića mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu, čuvaru patrijaršijskog trona u kojoj je je poželeo radost, snagu i dobrotu kako bi nadvladali sve izazove koji su pred nama

- Vaše visokopreosveštenstvo, u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve najiskrenije od srca čestitam Božić. Neka nas ovi praznici nadahnu radošću, snagom i dobrotom, kako bi nadvladali sve izazove koji su pred nama. Želim Vam dobro zdravlje i svako dobro. MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! - navodi se u čestitki. 

Čestitka pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Foto: www.mod.gov.rs

Nebojša Stefanović

Stefanović je Božić čestitao pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i poželeo da im praznični dani donesu radost i snagu da još snažnije nastave da budu oslonac Srbije. 

- Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji slave Božić po Julijanskom kalendaru upućujem najiskrenije čestitke. Želim vam da predstojeće praznike provedete u toplini svojih domova u zdravlju i dobrom raspoloženju sa svojim najbližima. Neka vam praznični dani donesu radost i snagu da još snažnije nastavite da budete oslonac Srbije i borite se za blagostanje naše zemlje. MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! - naveo je Stefanović u čestitki. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17