• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2021

13:39

UVEREN SAM DA ĆEMO PRONAĆI SNAGU JEDNI U DRUGIMA DA IZAZOVNA VREMENA PREBRODIMO ZAJEDNO! Srpski ministri čestitali Božić!

Politika

UVEREN SAM DA ĆEMO PRONAĆI SNAGU JEDNI U DRUGIMA DA IZAZOVNA VREMENA PREBRODIMO ZAJEDNO! Srpski ministri čestitali Božić!

Podeli vest

Srpski ministri čestitali su Božić svim pravoslavnim vernicima
Siniša Mali

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je Božić pravoslavnim vernicima na svom Instagram profilu

"Svima koji danas obeležavaju najveći hrišćanski praznik želim da ga provedu u krugu svojih najmilijih, u miru, sreći i blagostanju. U vreme brojnih izazova sa kojima se suočava ceo svet, sada je važnije nego ikada ranije da negujemo vrednosti kao što su ljubav i zajedništvo", objavio je.

"Uveren sam da ćemo pronaći snagu jedni u drugima da izazovna vremena prebrodimo zajedno. Mir Božiji, Hristos se rodi!", poručio je ministar Mali.

 

 

Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je Božić svim pravoslavnim vernicima i svim Srbima, gde god da žive.

On je poželeo godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna, jer, kako je naveo, budućnost naših porodica i svih Srba, gde god da žive, zavisi od toga koliko će naša zemlja biti snažna, stabilna, razvijena, uspešna i mirna.

"Kada je Srbija snažna i moćna onda su i Srbi snažni, mirni, bezbedni, onda ima nade za nas, naše porodice, za one koje najviše volimo", rekao je Vulin, koji Božić provodi sa policijskim službenicima angažovanim u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Danas, kako je naveo, mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gde god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju.

"Želim im svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vredna ponavljanja. Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli mi nastaviti", poručio je ministar Vulin, a navodi se u saopštenju MUP-a.

Pripadnici policije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbednosti u znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili, ministru Vulinu poklonili su gusle.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija