• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2021

09:40

VUČIĆEVO DOBA ĆE OSTATI UPAMĆENO KAO POČETAK PROCVATA SRBIJE! SELAKOVIĆ: Srpskoj diplomatiji je potrebna sveža krv!

Politika

VUČIĆEVO DOBA ĆE OSTATI UPAMĆENO KAO POČETAK PROCVATA SRBIJE! SELAKOVIĆ: Srpskoj diplomatiji je potrebna sveža krv!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je da je prerano razgovarati o tome da li će se predsednik Aleksandar Vučić kandidovati za još jedan mandat, ali da se nada da će on zatražiti od građana da mu povere još jedan mandat

- U Srbiji je za vreme njegovog predsedničkog mandata učinjeno više nego u decenijama pre njega, tako da, čak i da odluči da se sutra povuče iz politike, doba u kojem živimo ostaće zapamćeno kao početak procvata Srbije i Vučićevo doba. Nadam se ipak da će predsednik Vučić ostati na čelu države barem dok ne realizujemo program ''Srbija 2025'' - rekao je Selaković za današnji Blic.

Prema njegovim rečima, važno je da Srbija u svom razvoju pređe jednu tačku posle koje više neće biti moguć povratak na staro, ne samo kada se radi o ekonomskim pokazateljima već i o sistemu vrednosti, izgradnji institucija i odnosu vlasti prema državi i građanima.
Srpskoj diplomatiji je potrebna sveža krv

- Nadam se da ćemo u vremenima koja dolaze biti svedoci podmlađivanja srpske diplomatije i da ćemo udariti temelje jedne nove i moderne profesionalne diplomatske službe po meri naše otadžbine - rekao je Selaković za Blic.

Prema njegovim rečima, mnogim ambasadorima i konzulima je istekao mandat zbog čega će novi biti imenovani u predstojećem periodu, a konkretna rešenja biće usaglašena sa svim činiocima koji po Ustavu imaju udela u kreiranju i realizaciji spoljne politike.

- Važno je da u srpskoj diplomatiji imamo sposobne i energične ljude, jer biti diplomata u ovom izazovnom vremenu nije samo titularna funkcija. Od naših predstavnika u inostranstvu očekivaćemo da snažnije doprinesu poboljšanju međunarodnog položaja i ugleda Srbije, ali i da daju konkretniji doprinos privlačenju investicija - rekao je Selaković.

Dodaje da sve to iziskuje promenu načina na koji mnogi u MSP shvataju svoj posao, ali o da je krajnji trenutak da srpska diplomatija uhvati korak sa vremenom.

Od 103 diplomatsko-konzularna predstavništa Srbije u svetu, čak 32 čekaju imenovanje novih šefova, a ministar spoljnih poslova Nikola Selaković kaže da je od izuzetnog značaja naći nekog ko će zastupati Srbiju u Pekingu na visokom nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nevena

pre 3 godine

To bi bilo dobro, i ja se nadam da ce se kandidovati.

Oliver

pre 3 godine

Ne vidim drugog kandidata osim premijerke Brnabic. Mada mi kao tradicionalisti vise volimo da imamo predsednika nego predsednicu.

Bata

pre 3 godine

Od vremena DS kada smo faktički bilo pred bankrotom, kada smo se zvali samo državom na papiru gde faktički ništa nije funkcionisalo za par godina vladavine SNS-a postigli smo odlične rezultate naročito u ekonomiji gde smo iz deficita prešli u suficit. U medjunarodnom faktoru postali smo neko kome se veruje i čija se reč poštuje. Aleksandar Vučić je mnogo toga doneo Srbiji i uveren sam da će gradjani i na narednim izborima rezultate ove politike znati da nagrade još jednom ubedljivom pobedom.

Dejan

pre 3 godine

Srbija kakva je nekada bila i sada ne mogu da se porede jer smo uz Vucica mnogo napredovali kao drzava!

Toma

pre 3 godine

Selakovic je skroz u pravu i slazem se sa svime sto je rekao!

Goran

pre 3 godine

Ova drzava ne bi bila to sto jeste,da nije bilo predsednika Vucica!

Tanja

pre 3 godine

Samo za vreme vladavine Vucica ucinjeno je vise nego desetinama godina pre!

Jeka

pre 3 godine

Ostaće upamceno kao doba u kom je predsednik uradio mnogo toga da nas izvuče iz uvale u koju su nas uvukli predhodnici!

Jelena

pre 3 godine

Jedini predsednik koji se za razliku od nekih predhodnika, maximalno angažovao od početka svog predsednistva, i doveo nas dovde dokle je. Bravo!

Dejo

pre 3 godine

Zahvaljujući njemu urađeno je mnogo u našoj zemlji ja sam ponosan što imamo takvog predsednika kakav je on. On je ponos ove zemlje.

Mihajilo

pre 3 godine

Postavljanjem Đurića za ambasadora u SAD počelo je podmlađivanje diplomatije. Treba je nastaviti, mnogo je mladih, obrazovanih ljudi, zaslužuju šansu.

Lidija

pre 3 godine

Nadam se da ce u sledecem periodu Srbija samo jos vise napredovati, to je zelja svih.

Biljana

pre 3 godine

Srbija je napredovala i tim putem ce i nastaviti u buducnosti

Mijo

pre 3 godine

Slažem se sa Selakovićem po tom pitanju i smatram da sve što je rekao apsolutno upravu i slažem se sa njegovom izjavom.

Marko

pre 3 godine

Predsednik Vucic je stvorio jaku srbiju, koja je sada sposobna da se bori protiv svih politickih izazova.

Duda

pre 3 godine

Verujem u to da ce Predsednik Vucic se opet kandidovati i nastaviti putem napretka srbije.

Mirna

pre 3 godine

Verujem da ce doci do podmlatka srpske diplomatije, a i da ce se opet Predsednik Vucic kandidovati za Predsednika Srbije.

Miloš

pre 3 godine

Predsednik Vučić je podigao ugled zemlje u Evropi i svetu.

Vasilisa

pre 3 godine

Realno, ako neko poznaje na koji način funkcioniše Srbija, to je Vučić, bilo bi dobro da se Vučić kandiduje još jedan mandat a da za vreme tog novog mandata obuči nekog ko će biti dostijan naslednik, sa kojim se neće lako manipulisati, ko će držati do principa i koji neće imati strah od stranih sila.

Bojan Markovic

pre 3 godine

Mislim da niko nikada nije toliko km puteva izgradio, toliko mostova napravio, tunela probio, stabilizovao kurs dinara, privukao ogroman broj stranih investitora, zaposlio veliki broj ljudi, doveo do istorijskog minimuma nezaposlenosti, plate i penzije iz godine u godinu povecavao...hvala Vucicu!

Miloš

pre 3 godine

Mnogo toga dobrog je predsednik uradio za našu zemlju.

Marko

pre 3 godine

Selakovic je upravu, treba podmladiti srpsku diplomatiju i udariti nove i jake temelje jake srbije.

KRLE

pre 3 godine

Slazem se da je potrebna sveza krv, ali je potrebno i prisustvo iskusnijih politicara, od kojih bi ti mladi ucili. Kada se Vucic ne bi kandidovao to bi bio veliki gubitak za politicku scenu Srbije.

Ljiljana

pre 3 godine

Gospodine Selakovicu, narod ne vidi ni jednog predsednika sem Vucica!

lana

pre 3 godine

Važno je nastaviti put koji i dalje vodi ka razvoju i napretku Srbije.

Tanja

pre 3 godine

Srbija se promenila, udarena su temelja za snazan razvoj i prosperitet.

Milena

pre 3 godine

Nema niti postoji ni jedan razlog da se ne kandiduje, jer uživa veliko poverenje naroda. Tokom mandata pokazao koliko se brine da narod živi što bolje. Takođe poštuju ga strani političari, dokaz tome je što kada je pandemija u pitanju se borimo veoma uspešno.

nenad

pre 3 godine

Slažem se, predsednik i treba da nastavi reforme koje je započeo time što će da se kandiduje bar još jedan mandat.

Ana

pre 3 godine

Pred Srbijom je neupitno bolja buducnost dokle god je Vucic na celu drzave.

Ceca

pre 3 godine

Memojte o Vucicu pricati u proslom vremenu, ne postoji niko mladji da zauzme njegovo mesto, jednostavno Vucic je rodjen za predsednika, poseduje sve predsednicke manire!

Jana

pre 3 godine

Vuciceva vladavina ce ostati upamcena po spasu Srbije od propasti i nestajanja.

Goca

pre 3 godine

Predsednik moze jos mnogo toga dobroga da uradi za Srbiju. Steta bi bila da se povuce. Velika steta.

Mila

pre 3 godine

U godinama koje su pred nama Srbija ce doziveti snazan prosperitet jer su za to udareni dobri temelji

Milan

pre 3 godine

Pa naravno, Vucicevo doba cemo pamtiti po izgradnji puteva, bolnica, skola, fabrika, manastira...

Danko

pre 3 godine

Tako je, Vucic se mora kanditovati bar jos jedan mandat!

Biljana

pre 3 godine

Predsednikova dela govore o njemu, a to niko ne moze da stavi u dzep i sakrije. Auto-putevi, skole, bolnice, Klinicki centri, vrtici, sportske hale, Beograd na vodi, veci standard gradjana, bolja pozicija Srbije u svetu, i tako bih mogla nabrajati do sutra.

Petar

pre 3 godine

Pa realno ko bi bio bolji predsednik od Vučića!?

Sonja

pre 3 godine

To ostaje na predsedniku da odluci, narod je uz njega kao i uvek.

Vlada

pre 3 godine

Od mene ima punu podršku ja sam ponosan na sve što je do sada uradio a uradio je mnogo, on je ponos naše zemlje.

Milica

pre 3 godine

Mislim da je Vucic najbolji kandidat jer ima veliku podrsku gradjana i poverenje koje je stekao postignutim rezultatima.

Milica Dimic

pre 3 godine

Treba da se kandiduje i da pobedi! Boljeg Predsednika nema

Marko

pre 3 godine

Srbija je dobila puno sveže krvi. Dosta novih i odličnih ljudi je na funkcijama.

Vanja

pre 3 godine

Vuciceva politika je osnazila nasu zemlju, a to se vidi na osnovu poboljsanja nase ekonomije koja je iz godine u godinu sve bolja.

Mily

pre 3 godine

Vucic je odlican predsednik Srbije, koji je do sada ucinio vise za ovu zemlju nego bilo ko u poslednjih 20 godina, pa ne vidim apsolutno nijedan razlog za njegov opoziv, bar ne u skorije vreme!

Sanja

pre 3 godine

Slazem se,samo ne znaci da mladost ne treba i iskustvo!

Goca

pre 3 godine

Dobre ljude sa energijom i vizijom,ne treba menjati,treba im ukazati poverenje

Boki

pre 3 godine

Ono što je bilo i što je sada ne može se porediti,kao nebo i zemlja

ana

pre 3 godine

Mnogo je učinio,celog sebe dao a i dalje ima energiju i viziju za još veći napredak

Suncica

pre 3 godine

Sa Vucicem na celu, Srbija je krenula napred.

Marija Ruzic

pre 3 godine

Nadam se da hoce!Digao Srbiju na noge,ekonomija stabilna,plate i penzije rastu i na vreme dobijamo,radi se,gradi.Nema odustajanja,idemo napred,idemo dalje!U nove pobede!

Bilja

pre 3 godine

Kandidatura predsednika Vučića za još jedan mandat je jedina logična stvar. Građani Srbije imaju potpuno poverenje samo u njega i jako je bitno da nam on bude na raspolaganju.

Mara

pre 3 godine

Srbija ce nastaviti da napreduje ako je i dalje bude vodio Vučić, ne znam ko bi to mogao bolje.

Jana

pre 3 godine

Veliki pomak Srbije je napravio predsednik Vucic, to ne moze nikad da se zaboravi.

Helena

pre 3 godine

Nema sta da se kaze, samo reci hvale za predsednika, koji je Srbiju digao na jedne stabilne noge koje cvrsto stoje na zemlji.

maja

pre 3 godine

Narod ce iyglasati Vucica, jer nam nikad nije bilo bolje.

Drasko

pre 3 godine

Iskreni da budemo, Srbija nije imala uspešnijeg političara od Vučića.

mina

pre 3 godine

Na Vucicu je da donese odluku o kandidaturi za sledeci mandat, a jedno je sigurno, narod jedino podrzava i postuje Vucica!

Mirko

pre 3 godine

Moju podrsku ce svakako imati Aleksandar Vucic kao kandidat za predsednika Srbije.

Jelena

pre 3 godine

Ja nikog drugog sem Vucica i ne vidim kao kandidata.

Slavica

pre 3 godine

Vucic je toliko toga dobrog uradio za Srbiju, treba da bude ponovo predsednik.

Dejan

pre 3 godine

Vucic ima politicki dobar program za Srbiju za razliku od opozicije. Treba ponovo da bude predsednik.

Nata

pre 3 godine

Naravno da ce ostati upamćeno, jer je unapredio Srbiju.

Ivana

pre 3 godine

Na čitavoj političkoj sceni Srbije, danas, ali i u novijoj istoriji, nismo imali boljeg predsednika niti postoji kandidat koji bi se mogao meriti sa Aleksandrom Vučićem. Zato i treba da se kandiduje i nastavi da vodi našu zemlju.

Nataša

pre 3 godine

Ne postoji osoba sa većim političkim iskustvom, ugledom na međunarodnoj političkoj sceni, autoritetom, energijom i snagom da vodi Srbiju od Aleksandra Vučića. Iskreno se nadam da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

Sima

pre 3 godine

Za dobro Srbije, verujem da će se Vučić kandidovati na predsedničkim izborima. Interes srpskog naroda i srpske zemlje je za njega ispred ličnog interesa. Možda bi i želeo da se povuče, ali svestan je da nije završio sav posao i da treba svom narodu.

Tamara

pre 3 godine

Nadamo se da će se kandidovati, on je najviše i uradio za Srbiju!

Milica

pre 3 godine

Ne postoji bolji predsednik od našeg Aleksandra Vučića, to tvrdim i ostajem pri tome.

Ivana

pre 3 godine

Zahvaljujući Vučiću, Srbija napreduje sve više iz dana u dan, i Srbija ne bi bilo ono što jeste da nije njega.

Andrijana

pre 3 godine

Potrebno je da Vučić bude još jedan mandat na čelu države, jer je ipak on državnik koji je učinio da se Srbija vrati u svetski krug i da bude poštovana!

Dunja

pre 3 godine

Onaj ko vodi Srbiju ka napretku i unapređenju ne treba ga menjati!

Mirka

pre 3 godine

Vučić treba da se kandiduje za još jedan mandat, jer je neko ko čini sve za dobrobit zemlje!

Maki

pre 3 godine

Svi veruju u našeg predsednika,koji je Srbiju podigao iz pepela.

Filip

pre 3 godine

Zahvcaljujući Vučiću Srbija je preporođena. Plate i penzije su veće nego ikadaž i imamo sve bolji životnu standarad. Zato ga će ga građani podržati i na narednim izborima.

Goca

pre 3 godine

Predsednik će imati ogromnu podršku građana za jkandidaturu an narednim izborima. On je učinio za Srbiju neuporevo više od drugih.

Veka

pre 3 godine

Ubedljivo ce osvojiti vecinu! O tome ne treba ni da razmislja, nego obavezno da se kandiduje, ne treba da se povlaci, kada je ovako visoko dogurao i kada vecina gradjana njemu veruje.

Cile

pre 3 godine

Srbija je postala uspešna i razvijena zemlja zahvaljujući Vučiću. Građani cene rad i rezultate i zato će ga podržati na narednim izborima.

Milisav

pre 3 godine

Vučić je jedini čovek u politici. Pravi državnik. Njemu su obični ljudi na prvom mestu.

Ana

pre 3 godine

Zahvaljujući Vučiću, mi danas imamo veći ugled u svetu. Većinu u UN po pitanju KiM.

Ana

pre 3 godine

Iza Vučića ostaju dela, a ne magla kao nakon demokrata. On je pravi izbor.

Batica

pre 3 godine

Vucic se mora kandidovati, jednostavno Srbija samo uz njega napreduje!

Jelica

pre 3 godine

Ukoliko se Vucic ne kandiduje, ja ne izlazim na glasanje!

Milenica

pre 3 godine

Srbija je danas ovakva kakva jeste zahvljujuci predsedniku Aleksandru Vucicu, a sve sto je dobro se mora nastaviti!

Milos

pre 3 godine

Verujem da hoce! Vucic nece dopustiti da njegov narod propada, a on je uvek uz narod!

Vlajko77

pre 3 godine

Bravo , upravo tako, slazem se sa gospodinom Selakovicem !

Stevan

pre 3 godine

Možete da pričate sta hoćete, ali bolje je i to odavno tako reći od samog početka kada su došli na vlast. A ima ljudi koji to cene i koji će opet podržati.

Una

pre 3 godine

Nadamo se da ce se predsednik kandidovati na sledecim izborima jer je dokazao kako se vodi jedna zemlja. Samo napred.

Milan

pre 3 godine

Znate kako, od prethodne vlasti šta su nasledili i šta ih je zatekli kada su došli pozlatili su državu. Napokon posle tolikih napora i ojačavanja ekonomije sredjivanja samog sistema,država je jača i teži ka boljem. Ono što dobro funkcioniše ne treba menjati.

Vlada

pre 3 godine

Upravo tako,ono sto je dobro i sto funkcionise ne treba menjati.

Tina

pre 3 godine

Vucic nas sačuvao da ne propadnmo tokom epidemije. Mnogi su sačuvali i firme i radna mesta. Tako da ce imati punu podršku naroda.

Kika

pre 3 godine

Vučić je predsednik kakvog bi poželela svaka zemlja. Što obeća, ispuni. Samo napred!

seka

pre 3 godine

Verujemo da ce predsednicka funkcija opet biti Vuciceva,jer je nezamenljiv i broj 1!!!

Saki

pre 3 godine

Srbija je uz predsednika i navijamo za to da se ponovo kandiduje.

Bojan Soralov

pre 3 godine

Iskreno, voleo bih da se ostvari sve sto je rekao Selakovic. Sto se tice Vucica, siguran sam da ce - zbog Srbine i naroda - prihvatiti jos najmanje jedan mandat!

Viktor

pre 3 godine

Stvarno verujem Dace se predsednik opet kandidovati her je potreban Srbiji.

Marija

pre 3 godine

Mnogi treba da budu zahvalni Vucicu,dobra organizaciona politika i ekonomska racunica je spasila veliki broj manjih firmi i radna mesta ljudi u tim firmama,sto ce doprineti ogromnoj podrsci na izborima.

Milan

pre 3 godine

Druge bolje opcije od Vučića nema za Srbiju i njen narod.

Nina

pre 3 godine

Za Srbiju i srpsi narod ce biti najbolje da se Aleksandar Vucic kandiduje.

Dejan

pre 3 godine

Ne vidim drugog predsednika države, osim Vučića na tom mestu.

Marko

pre 3 godine

Zahvaljujući Vučiću danas je sve više poštovanija u svetu i ima ekonomiju koja je jaka i stabilna.

Marina

pre 3 godine

Bicu najsrecniji ako se predsednik Aleksandar Vucic kandiduje za predsednika,svima je pokazao kako se uspesno vodi jedna drzava,drago mi je sto je to bas nasa Srbija.

Anka

pre 3 godine

Vucic cini sve kako bi mnoge nepravedno zapostavljene stvari dobole svoje mesto u drustvu.

Milovan

pre 3 godine

Srbija nastavlja da postize dobre rezultate i nadamo se da ce i ove godine biti jos uspesnija

Sanja

pre 3 godine

Upravo to je ono sto Vucica izdvaja iz mase prethodnika.

Mikica

pre 3 godine

Tome se i mi nadamo jer sada je najvaznije da se nastavi u dobrom smeru kako se krenulo.

kaja

pre 3 godine

Bez Vucica Srbija ne bi bila ovo sto je danas!Punu podrsku naroda ima

Boban

pre 3 godine

Od presudnog je značaja za Srbiju i gradjane Srbije da se presednik kandiduje još jedan mandat. Kako reće ministar spoljnih poslova gospodin Selaković to je prelomna tačka nakon čega niko i nikada više neće Srbiju vratiti u ružnu prošlost. Trenutak koji će zacementirati temelje novih vrednosti, novog odnosa izmedju države i gradjana i ustaliti novi mentalni sklop nacije da veruje u sebe, u svoje sposobnosti, mogućnosti i uspeh.

Sara

pre 3 godine

Srbija je postala ovo sto jeste samo zahvaljujuci predsedniku Vucicu!Doo pobede

Mile

pre 3 godine

Nadamo se da ce se predsednik aktuelni opet kandidovati mada ove cirkuzante iz opozicije moze da pobedi bilo ko.

Ana

pre 3 godine

Pred Srbijom je neupitno bolja buducnost dokle god je Vucic na celu drzave.

Tija

pre 3 godine

Srbija je dignuta iz pepela zahvaljujuci politici Vucica. Od novih fabrika,bolnica i autoputeva. Doprineo je ugledu.

Marko

pre 3 godine

Vučić ima podršku građana i građani će tražiti da se kandiduje za još jedan mandat siguran sam. Volja naroda mora da se sluša, a rezultati su ti koji su opredelili da većina građana bude uz Vučića.

Verica

pre 3 godine

Predsednik Vucic ima i imace ogromnu podrsku gradjana Srbije da se ponovo kandiduje za predsednika Srbije.

Filip

pre 3 godine

Srbiju ocekuje procvat i svetla buducnost na svim poljima.

Vanja

pre 3 godine

Za vreme vladavine SNS - a Srbija je krenula da ide napred i da ostvaruje odlicne ekonomske rezultate. Tako da podrzavam Vucica.

Slađa

pre 3 godine

Vučić je svojim radom i primerom pokazao šta znači biti pravi diplomata i voditi zemlju ka boljem.

Zvoncica

pre 3 godine

Nadam se da će predsednik da se kandiduje opet. Verujem da ukolilko se odluči na taj korak- pobeda je zagarantovana jer je narod uz njega. Mnogo je toga što je učinio na bolje i to ne može da se ospori.

Aleksandar

pre 3 godine

Predsednik je pokretač Srbije koja je bila na dnu, sveža krv je dobra, ali Vučić mora ostati u politici!

Aleksandar

pre 3 godine

Predsednik je pokrenuo Srbiju sa dna, i treba što više da ostane u politici!

Aleksandar

pre 3 godine

Sve krv je dobra, ali tu svežu krv treba usmeriti u pravom smeru!

Aleksandar

pre 3 godine

Sveza krv je dobra, ali tu svežu krv treba usmeriti u pravom smeru!

Slavica

pre 3 godine

Da li postoji neko bolje, NE, tako da predsedniče imate punu podršku naroda! Još jedna mandatura nije na odmet.

Boban

pre 3 godine

Svim srecem podržavamo ponovnu kandidaturu Vučića za predsednika Republike Srbije. Svojim radom i zalaganjem je to zaslužio i narod to od njega očekuje.

Rajko

pre 3 godine

Iz ovog ugla prosto mi je neverovatno da neko ko ima toliku podršku građana neće da se kandiduje na sledećim izborima. Ali, razumljivo je koliko napor trpi zbog te funkcije. Nadam se ipak da će udovoljiti narodu.

Una

pre 3 godine

Srbija je postala uspešna i razvijena zemlja, od kako je dosao SNS na vlast, zato ce imati podrsku naroda i na narednim izborima.

Bojana

pre 3 godine

Velika vecina Srbije ce biti uz Vucica na narednim izborima.

Dragan

pre 3 godine

Jedini koji može nastaviti reforme je Vučić.

Ana

pre 3 godine

Za mojih 40 godina nije bilo boljeg perioda za život u Srbiji (ne računajući pandemiju)!

Ivana

pre 3 godine

Nikola Selaković je u pravu, predsednika Vučića proglasiti za doživotnog. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski napredak i razvoj.

Nada

pre 3 godine

Predsednik dosta čini za naš narod zato i ima ogromnu podršku!

Mihajilo

pre 3 godine

Naši sledbenici će mnogo realnije sagledati ovaj današnji period, mnogo objektivnije, bez navijanja. I verujem da je Selaković u pravu, početak je ovo nekog lepog perioda Srbije.

Danica

pre 3 godine

Jedini predsednik koji apsolutno sve radi interesu svog naroda

Dejan

pre 3 godine

Vucic jos mnogo toga moze da uradi za Srbiju. Verujem da ces jos dugu biti na mestu predsednika!

Nina

pre 3 godine

Aleksandar Vucic iza sebe ima fenomenalne rezultate rada!

Ana

pre 3 godine

Zahvaljujući Aleksandru Vučiću mnogo toga je urađeno u našoj zemlji.

Audrey Hepburn

pre 3 godine

Šta god mislili o Vučiću, jednu stvar ne možemo da prenebregnemo, a to je napredak Srbije u svakom pogledu od kada je on na vodećim funkcijama u državi. Ne samo kao predsednik, već i dok je bio premijer celog sebe je ulagao u rayvoj naše zemlje. Zbog rezultata, posvećenosti i vizija za naredni period, Srbija zaslužuje da je on i dalje vodi.

Maja

pre 3 godine

Predsednik Vucic je preporodio Srbiju i ojacao njen polozaj, zato ce uvek imati veliku podrsku gradjana.

Mirjana

pre 3 godine

Gradjani podržavaju politiku Aleksandra Vučića,koja nesumnjivo ima vidljive rezultate.

Joka

pre 3 godine

Srbija je porasla za par stepenika za vreme Vucica. Podrsku nasu ima, ako bude bio voljan da podnese teret ove drzave ponovo i vodi je casno kao i do sad.

Jovan

pre 3 godine

Imace nasu punu podrsku kako za kandidaturu tako i za pobedu, Srbija je procvetala i ponosni smo na nju i predsednika. Ucinjeno je toliko toga sto niko nije za vreme svoje vlasti. Stopa nezaposlenosti je minimalna,sto je za svaku pohvalu.

Lana

pre 3 godine

Tako je. Svaka čast. Ponosni smo na našeg predsednika.

dukat

pre 3 godine

Ponosni smo na našeg predsednika. Imamo pravog vodju. Samo napred.

Dragutin

pre 3 godine

Svi se nadamo da će se opet kandidovati. Boljeg od Vučića nemamo!

Karolina

pre 3 godine

U pobedu Vucica na narednim izborima uopste ne treba sumnjati.

Vlajko77

pre 3 godine

Potpuno se slazem sa gospodinom Selakovicem !

jelena

pre 3 godine

Verujem da će Vučić doneti ispravnu odluku, ali bih lično volela da se kandiduje, jer je samo za par godina, koliko je na čelu države, preporodio Srbiju u svakom pogledu.

Mirko

pre 3 godine

Treba nastaviti istim pitem, zavrsiti zapoceto, puna podrska predsedniku za kandidaturu.

Misa

pre 3 godine

Ako se predsednik kandiduje, pobedice na izborima.

Stefan

pre 3 godine

Puna podrska predsedniku za jos jednu kandidaturu .

Njegos

pre 3 godine

Imamo dosta mladih poslanika u skupstini, tako da stariji treba da se penzionisu.

Bojan

pre 3 godine

Njegova kandidatura, sigurna i ubedljiva pobeda.

Andrea

pre 3 godine

Srbija i Republika Srpska su jedan narod koji ima zajednički cilj, da očuvaju mir i stabilnost. Svako dobro, uz napredak i da Dan državnosti slavite još mnogo godina!

Micojka

pre 3 godine

Odavno Srbija na celu nije imala drzavnika, kao sto je Vucic.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija