• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2021

23:00

MIRКOVIĆ: BORКU STEFANOVIĆU ISTINA NIJE PREDMET INTERESOVANJA!

Politika

MIRКOVIĆ: BORКU STEFANOVIĆU ISTINA NIJE PREDMET INTERESOVANJA!

Podeli vest

Današnje tvrdnje Borka Stefanovića samo su još jedna potvrda shvatanja vladavine prava po zamisli Dragana Đilasa. U Đilasovoj viziji ona podrazumeva da ne postoje ni policija, ni tužilaštvo, niti sudovi, već da odluke umesto njih donose pojedinci, kaže šef odborničke grupe Srpske napredne stranke i narodni poslanik Aleksandar Mirković

Međutim, Srbija odavno nije Đilasova prćija, pa u njoj postoje institucije koje sprovode radnje za koje su nadležne.

U svojoj nemogućnosti da to shvati, Borko Stefanović i danas je nastavio sa iznošenjem tirade izmišljotina na račun ministra Nebojše Stefanovića, čime se bavio i u prethodnim mesecima.

Teško je oceniti da li su mu jadnije tvrdnje da je ministar Stefanović, gostujući na TV Pink, optužio Zorana Radmilovića da je crtao preteće grafite te da je ovaj zatim završio u pritvoru do 30 dana, ili što prećutkuje namerno i šta je Stefanović tog jutra još naglasio.

Lepo bi zvučale Borkove laži da Stefanović nije gostovao na Pinku dva dana nakon što je Radmiloviću sudija za prethodni postupak, već odredio pritvor i da nije i tog jutra, kao i uvek, naglasio, da ga citiram, „postoje jasne indicije, ali neću ja ništa da kvalifikujem, jer je to posao tužioca. Nije posao političara da odlučuje ko je kriv ili nije“.

Ali istina nije predmet interesovanja ni Borka ni šefa mu Đilasa, kreiranje izmišljenih afera i zloupotreba svega mogućeg zarad prikupljanja jeftinih političkih poena jeste.

Ali na to se Srbija od njih već odavno navikla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miss Ann Troppy

pre 3 godine

Kakav je bucko, ništa ne preskače u skupštinskom restoranu. Živi kao trut na račun države i naroda! Ali, neće dugo! Krvljaj bucko dok možeš, posle ćeš jesti svoje džigerice...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17