• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2021

20:39

PONOSAN SAM NA TO ŠTO SAM SLUŽIO VOJSKU! Stefanović objavio fotografije u uniformi uz dirljiv komentar! /FOTO/

Politika

PONOSAN SAM NA TO ŠTO SAM SLUŽIO VOJSKU! Stefanović objavio fotografije u uniformi uz dirljiv komentar! /FOTO/

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović zapušio je usta svima koji sumnjaju u to da je služio vojni rok. On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije iz vojske uz dirljiv komentar

- Istine radi,
Vojni rok sam služio 2003. godine, septembarska klasa, kasarna “Narodni heroj Janko Čmelik” u Novom Sadu, u tadašnjem bataljonu veze. Vojska Srbije već neko vreme ne koristi tu kasarnu, ali dobro je pamtim.


Pamtim i 27. septembar, kada sam se zakleo na vernost otadžbini. Pamtim lepe dane koje sam proveo u vojsci, ljude sa kojima i danas prepričavam brojne anegdote, ali pre svega, taj ponos koji sa sobom nose uniforma, zastava i grb Srbije.


Iako poštujem pravo na prigovor savesti, izuzetno sam ponosan na to što sam služio vojsku noseći oružje, i to ću uvek glasno reći - napisao je Stefanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17