• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.01.2021

18:43

DNO DNA! Nova S pravda voditelje Mentalnog razgibavanja! Za njih je podsmevanje silovanju glumice HUMOR!

Politika

DNO DNA! Nova S pravda voditelje Mentalnog razgibavanja! Za njih je podsmevanje silovanju glumice HUMOR!

Podeli vest

Uredništvo televizije Nova S prešli su sve granice. Dok cela Srbija osuđuje profesora glume Miroslava Aleksića zbog zlostavljanja učenica, njihovi novinari su se prvo šalili sa ovom temom, a sada i urednici staju iza ekipe Mentalog razgibavanja dajući im podršku. Sa druge strane, kriva im je premijerka Srbije Ana Brnabić

Nova S brani svoje voditelje koji su pravdali silovanje glumice, zlostavljanje devojaka i dece.

U najnovijem tekstu oni navode da je Mentalno razgibavanje "humoristička emisija".

Šta to znači? Da je humoristično smejati se silovanju i zlostavljanju?

Foto: printscreen

Sramno pravdanje uredništva Nove S

Međutim, uredništvo Nove S skreće pažnju premijerki Ani Brnabić da više "ne dezinformiše narod".

Kriva im je premijerka što je osudila ovakav način izveštavanja i ponašanja u emisiji.

Foto: printscreen

Tekst upućen Ani Brnabić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Podrška za Darka i Marka, ko je gledao celu emisiju,zna da su podržali devojku, i da je ovo što su rekli nije imalo nameru vređanja.

Ljubiša

pre 3 godine

Rade, podrška? Pa, bolje da si napisao PO DRŠKA, za ova dva debila. Ako smatraš da nisu uvredili ženu, a ti im onda preporuči svoju mamu, ženu, devojku, ili sestru da se malo našale na isti način, ali nemoj onda da ti bude kriva vlast.

Vuki

pre 3 godine

Tako je isto Ivan Ivanović u svojoj humorističkoj emisiji uvredio bosanke kada je rekao da je od 1995 godine drastično porastao broj bosanki koje radjaju decu pre 15 godine. Humor jel da? Pa što se izvinjavao onda?

Mapko

pre 3 godine

Rade, vidim da pripadas onim ljudima koji uzivaju u svoju gadost. Da budem jasan, ti Rade i ova dva smece od humorista naravno imate pravo na govoru i slobodu misljenje, ali takodje mi koji se ne slazemo s vama, imamo pravo da kazemo da pripadate septickoj jami, smrdite na trulost i barem budite hrabri, pa nemojte se folirati da podrzavate zrtve silovanje, vi svojim izjavama naravno da vredjate zrtve ali barem to priznajte, ovako licite na prostitutke koje sole pamet o moralne vrednosti, nema smisla da nas pravite budalama i dozvolite da vas nazivamo pravim epitetom a to je da ste olosi.

Srbin na vezi

pre 3 godine

Bilo je to u nekoj emisiji levaka, na dušmanskom kanalu, nestadoše na brzaka ne gledamo više cigu i žvalu. Istom mržnjom bili su vodjeni, pljuvajući prolazili im dani, na protestima nisu viđeni, pogrešnom iglom pelcovani, i oba nestali u istom danu. Bilo je to na nekoj tv papaka, na sramnom kanalu, pobegoše bića iz mraka, ne slušamo više ludu i budalu. A sat i po pre časa D kenjale su smrde dve, kako je naša Srbija zlo, uvek isto i sam to. Glavudže su im bile pune slame a džepovi obećanja, u duši crne jame, usta puna istog sranja. A maštali su da su neko, da će ih biti još dugo dugo, jezik im glavu juče oseko, sami su krivi, šta reći drugo. Bilo je to u nekoj emisiji - nikakva na kanalu - šta bilo, prdnuše u čabar ništa i niko, fuj, fuj da se ne ponovilo.

Milan63

pre 3 godine

Nisu se oni šalili na račun silovanja u toj emisiji, već su se, što bi rekao narod, uneredili. Tako to biva kad od svega želiš da napraviš sprdačinu, da ispadneš na silu duhovit. Kao, na primer, Ivan Ivanović. On im je, verovatno, uzor.

Pop

pre 3 godine

Није умесно да се јавно па и уском кругу праве шале на туђој несрећи. Замисли да се то може и теби десити па стога је стварно неумесно а и болесно да тако нешто уопште и говори.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17