• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2021

18:48

CEO ZAPADNI BALKAN JE U PROBLEMU OSIM SRBIJE! Zaev priznao: Vučić za Srbiju obezbedio vakcine I SA ISTOKA I SA ZAPADA!

Politika

CEO ZAPADNI BALKAN JE U PROBLEMU OSIM SRBIJE! Zaev priznao: Vučić za Srbiju obezbedio vakcine I SA ISTOKA I SA ZAPADA!

Podeli vest

Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas u jednom intervjuu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za svoje građane obezbedio vakcine i sa istoka i sa zapada

On je istakao da je ceo zapadni Balkan zaostaje sa vakcinacijom osim Srbije.

- Imamo neprijatan osećaj jer ceo zapadni Balkan zaostaje sa vakcinama, osim Srbije koja je otvorena i prema istoku i prema zapadu. I Srbija sama sklapa dogovore. Mi smo članica NATO, a još od Fajzera nismo dobili vakcine - rekao je Zaev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Čokalija je u pravu... ša je batko, izgleda ste se ukrcali u pogrešan voz. Nema si vakcina, nemi si genge, ima si na šiptare i ima si na nato. Loša karma čokalija...

deda Raša

pre 3 godine

A što ti nisi jadniče? Ponadao se da će ti dati ameri i NATO.

Sumadinac

pre 3 godine

Pa.necete ni dobiti nacekace te se vi jos jel ni EU nema a kamo li vi nego zato ne budite ludi Sputnik V uzmite na vreme pa kakva bila u svakom slucaju je bolje nego nista

Rade

pre 3 godine

Ne brini se, nećete ni dobiti. I ako ste u NATO-u....

Gagi

pre 3 godine

Hvala na lijepim i iskrenim riječima gospodine Zaev.To što ste vi članica NATO alijanse baš i nije pametno i nije za pohvalu.To vam je gospodine Zaev kao da ste otišli 45 godine iz partizana u četnike.Po riječima predsednika SAD,danas je kod njih ostalo bez posla gotovo MILION LJUDI,A U SVAKOJ PORODICI NEKA IMA BAR TRI ČLANA...VI RAČUNAJTE,JA NESMIJEM.ŠTO JE NAJGORE TO JE SAMO DANAS,A SUTRA,PA U PONEDELJAK,UTORAK,FEBRUAR,MART,APRIL,2022,2023,....NEĆE TO NA DOBRO.

Marina

pre 3 godine

AstraZeneka je odlicna kuca sa odlicnim rezultatima i uspesnim vakcinama.Srbija ispuni svako dato obecanje,dok sa drugim zemljama to nije slucaj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija