• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2021

12:13

DŽABE SU ME PRISLUŠKIVALI, NIŠTA IZ TIH RAZGOVORA NE MOGU DA IZVUKU! Vučić: Neću ni reč da kažem, neka svoj posao završe nadležni organi!

Politika

DŽABE SU ME PRISLUŠKIVALI, NIŠTA IZ TIH RAZGOVORA NE MOGU DA IZVUKU! Vučić: Neću ni reč da kažem, neka svoj posao završe nadležni organi!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić nije želeo danas da govori detaljnije o prisluškivanju njega i članova njegove porodice, jer kako kaže, nadležni rade svoj posao i dodaje da je on ponosan što oni koji su to radili nemaju šta da izvuku iz tih razgovora


- Neću da govorim o tome, nadležni organi rade svoj posao. Ni reč neću da kažem, to je za mene lično bilo veoma bolno, ali prevazišao sam to. A, ponosan sam na činjenicu da oni koji su to radili nemaju šta da izvuku iz tih razgovora - rekao je Vučić za TV Prva, upitan zna li ko ga je prisluškivao.


Mediji su juče objavili da su predsedniku predati diskovi na kojima je zabeleženo čak 660 minuta njegovih nezakonito prisluškivanih razgovora, među kojima su i oni sa sinom Danilom i rođenim bratom Andrejom.

Vučić je rekao i da ne živi da bi krao, niti da bi bio prebogat, "kao neki", već da nešto ostane iza njega.

- Da sa ovom energijom koju imam, pojurim sa prugama, putevima, platama, penzijama, Hilandarom, kao sa Hramom Svetog Svet, sa filmom o Jasenovcu, sa spomenikom Stefanu Nemanji… - naveo je Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

Aleksandar Vučić



Kako kaže, ima problem sa neodgovornom politikom neodgovornih ljudi, kao i sa tim što je njegovom starijem sinu uništen život, što, kaže, lično ne može da oprosti onima koji su to radili, ne želeći da se i njihovoj deci to vrati na takav način.

- Nisam zabrinut, nemaju oni više ništa… Mislili su da mogu nečim da me ucenjuju… Zaboravite na to mene da ucenjujete. Pustite te razgovore i da vidite da nema ništa. A drugima, pitajte ih koliko su zarađivali tokom njihove vladavine i koliko su baknovne račune uvećali. To kod mene nećete da nađete. A, sve drugo - tražite koliko hoćete - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tasa

pre 3 godine

Bas tako,neka nadlezni organi odrade posao do kraja.Sve ce se ionako saznati na kraju

Dare

pre 3 godine

Raditi protiv svog predsednika i svoje zemlje je neoprostivo! Kazne svima.

Jovana

pre 3 godine

Neka zavrsi istraga, a onda pocinioce u zatvor.

Jola

pre 3 godine

Samo sebi su naskodili, Vučiću sigurno nisu niti će.

Bane

pre 3 godine

Zaigrali se a nisu znali da je to državni udar. Sve pohapsiti.

Mile

pre 3 godine

Presluškivati predsednika je krivično delo, počinioce treba strogo kazniti.

Vanjica

pre 3 godine

Osim što je bezbednost Srbije ugrožena prisluškivanjem, ugrožena je i kompletna porodica Vučić. Što je za svaku osudu, napasti nekog ko uopšte nema veze sa politikom. Nauditi deci, strašno. Zatvoriti bagru i završiti priču.

Boki

pre 3 godine

Nedopustivo je prisluškivati nekoga i narušiti privatnost i bezbednost. Nadam se da će nadležni rešiti to što pre.

Micojka

pre 3 godine

Nadlezni organi treba da istraze sve do kraja o prisluskivanju predsednika.

Markan

pre 3 godine

Predsednik je iskusan i mislim da nije nista pricao sto ne treba.

Jovica

pre 3 godine

Svako koje umešan u ovo prisluškivanje odgovaraće istraga treba sve da utvrdi i ko stoji iza svega ovog.

Kole

pre 3 godine

Ovo je napad na državu predsednik i njegova porodica moraju da budu bezbedni svako koje radio ovakve nezakonite stvari odgovaraće.

Hera

pre 3 godine

Ovo nije ni malo za šalu da neko narušava nečiju privatnost, ali hvala Bogu pa imamo takvog predsednika koji je pravedan, ispravan i nema šta da krije tako da svakako nisu mogli da mu naude jer nemaju šta protivzakonito ili mutno da čuju na bilo kom razgovoru

Janko

pre 3 godine

Tako i treba, nadležni nek istraže i svakako strogo kazne!

Ljiljana

pre 3 godine

Samo neka nadležni organi rade svoj posao,ali je veliko krivično delo!

Ljilja

pre 3 godine

Ovo su stvari lične prirode koje porodica Vučić nije zaslužila,kao i svaka normalna porodica žive mirno,ne eksponiraju se,vode sasvim normalan i jednostavan život!

Miki

pre 3 godine

Mislili su da će moći dobro da unovče informacije.

Anna

pre 3 godine

Nadležni organi neka rade svoj posao i počinioci da budu izvedeni pred lice pravde.

Ivan

pre 3 godine

Neka nadlezni organi rade svoj posao sto bolje,brze i efikasnije.

Ivana

pre 3 godine

Verujemo i nadamo se da ce se ovaj slucaj resiti uskoro i da ce pocinioci ovog ni malo lakog niti naivnog dela biti privedeni pravdi!

Stefan

pre 3 godine

Najostrije da se kazne pocinioci ovog ne dela,a predsednik i njegova porodica maksimalno da se zastite i da se ovako nesto nikada vise ne ponovi ni u snu!!!!

BojanR

pre 3 godine

Tipični bezobrazluk. Pojedinci treba da odgovaraju za ovo.

Marina

pre 3 godine

Ovome se mora stati na put, niko ne zasluzuje ovako nesto !

anica

pre 3 godine

Ma nije važno da li su nešto čuli ili nisu, nego sam taj čin presluškivanja je krivično delo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija