• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

24.01.2021

22:12

UMRLA OD KORONE, SAHRANILI JE, A ONA SE POSLE DEVET DANA VRATILA KUĆI! Nije šala, ovo je stvarno, ŠTA REĆI POSLE SVEGA?!

Politika

UMRLA OD KORONE, SAHRANILI JE, A ONA SE POSLE DEVET DANA VRATILA KUĆI! Nije šala, ovo je stvarno, ŠTA REĆI POSLE SVEGA?!

Podeli vest

Španjolka za koju je porodica verovala da je umrla od korona virusa iznenadila je svoju rodbinu vrativši se kući devet dana nakon što im je rečeno da je sahranjena, preneli su lokalni mediji

Nakon što je došlo do zabune oko imena, porodica 85-godišnje Rohelije Blanko obaveštena je da je penzionerka umrla od kovid-19 13. januara, a njena sahrana je bila sledećeg dana, prenosi Rojters pozivajući se na list "La Voz de Galisia".

Zbog protokola tokom epidemije korona virusa porodica nije mogla da prisustvuje sahrani.

Kada je u subotu stigla zdrava i zdrava u dom za negu u Hoveu, na severu Španije, gde takođe živeo njen suprug Ramon, bio je izvan sebe, navodi list, dodajući da je umrla žena koja je delila sobu sa Blankom.

(VIDEO) U MOSKVI TESTIRAJU LETEĆA TAKSI VOZILA! Iznad ruske prestponice leteće već 2023! ŠTA SVE "LUDI RUSI! NEĆE DA SMISLE?!

Novina je citirala Fondaciju San Rosendo, koja vodi dom za negu, da je do greške došlo kada su Blanko i drugi stanovnici koji su imali pozitivan test na KOVID-19 prebačeni u drugi dom za negu 29. decembra na specijalizovano lečenje.

- Među premeštenim starijim ljudima bile su dve žene kojima je dodeljena ista soba - rekla je fondacija, navodi "La Voz de Galisia".

Fondacija je izrazila žaljenje zbog "nesrećnog incidenta", piše list.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija