• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2021

08:16

ĐUKANOVIĆEV NAPAD NA SRBIJU JE OČAJNIČKI POTEZ PROPALE POLITIKE MRŽNJE I PODELA! Popović: Verujem u bolje i zdravije odnose Srbije i Crne Gore

Politika

ĐUKANOVIĆEV NAPAD NA SRBIJU JE OČAJNIČKI POTEZ PROPALE POLITIKE MRŽNJE I PODELA! Popović: Verujem u bolje i zdravije odnose Srbije i Crne Gore

Podeli vest

Milo Đukanović, isfrustriran porazom na izborima, ponovo napada Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu, saopštio je Nenad Popović, ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Srpske narodne partije

Odbačen od svojih mentora koji su godinama tolerisali njegovu autokratsku vlast i kriminal, sada pokušava da novim napadima na Srbiju dodatno podeli crnogorsko društvo i da pokuša da sačuva ono malo pristalica koje podržavaju svog poraženog vođu.

Šireći laži o navodnom velikosrpskom nacionalizmu i pretnjama po Crnu Goru koje dolaze iz Beograda i Srpske pravoslavne crkve, ovaj konvertit koji je zbog ucene, vlasti i novca prestao da bude Srbin, Milo Đukanović, pokušava da ovim bezumnim porukama grčevito traži nove gospodare da ga zaštite.

Vrhunac beščašća ovog čoveka je njegova izjava u kojoj optužuje Srpsku pravoslavnu crkvu da je sponzor zločina i genocida, što niko nikada nije učinio tokom svih sukoba devedesetih godina.

Ovaj mali, poraženi i uplašeni čovek, ostaće upamćen u istoriji samo po tome da je vladao tri decenije, promenio nacionalnost i veru, izdao sve i svakog koga je mogao, i udario na najveće
svetinje svoga naroda u nameri da ih otme, proda i oskrnavi.

Ovakvim otrovnim izjavama Đukanović ne može da naudi Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, niti može da promeni tok istorije Crne Gore, koju su usmerili hrabri građani braneći svoje svetinje, pokojni Mitropolit Amfilohije i nova vlada i parlamentarna većina.

Srbija vodi politiku saradnje i mira u regionu, štiteći čvrsto svoje državne interese i prava Srba gde god živeli.

To nikada niko neće moći da joj uskrati, niti bi na to pristali njen predsednik i njena Vlada.

Na tim novim i zdravim osnovama, a ne na mržnji i bezumlju gubitnika Mila Đukanovića, gradiće se i novi, verujemo bolji i zdraviji odnosi Srbije i Crne Gore, jer to traže naši građani, jer to nalažu uzajamni interesi, i jer je to zavet naše duge, bratske i slavne zajedničke istorije, zajedničkih predaka, svetinja i svetitelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Mislim da je najjednostavnija i najtačnija ocena najnovijeg Đukanovićevog ispada ona koju je napisao jedan čitalac - Milo je gori od Bakira. Dovoljno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija