• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2021

13:07

SELAKOVIĆ: Zainteresovani smo za saradnju sa Misijom OEBS

Politika

SELAKOVIĆ: Zainteresovani smo za saradnju sa Misijom OEBS

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se danas sa novim šefom Misije OEBS-a u Srbiji Janom Bratuom, kojem je poručio da Srbija veoma ceni i podržava rad OEBS-a u našoj zemlji



Selaković je istakao i da naša zemlja ima partnersku saradnju sa OEBS-om baziranu na međusobnom razumevanju i izrazio očekivanje za nastavak takvih odnosa, saopšteno je iz Ministarstva.

- Zainteresovani smo za saradnju i partnerstvo sa Misijom OEBS-a na reformskom putu Srbije, sa kojom delimo istu agendu - rekao je Selaković Bratuu kojem je čestitao na imenovanju na novu funkciju.

Šef srpske diplomatije je istakao da je našoj državi veoma značajna podrška te Misije, pre svega, u oblasti pravosuđa i vladavine prava, slobode medija i izražavanja, demokratizacije i ljudskih i manjinskih prava, uključujući pronalaženje trajnog rešenja za povratak izbeglica i interno raseljenih lica kroz institucionalne inicijative.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija