• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2021

13:41

NAROD IH JE PROTERAO 2012. NA SMETLIŠTE POLITIČKOG ŽIVOTA! Petković reagovao na napade Đilasovog kuma: Vučić se bori da ISPRAVI NJIHOVE KATASTROFALNE GREŠKE!

Politika

NAROD IH JE PROTERAO 2012. NA SMETLIŠTE POLITIČKOG ŽIVOTA! Petković reagovao na napade Đilasovog kuma: Vučić se bori da ISPRAVI NJIHOVE KATASTROFALNE GREŠKE!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM i član Glavnog odbora SNS Petar Petković oštro je danas reagovao na napade Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića da su SNS i predsednik Srbije Alekdandar Vučić izdali narod u južnoj pokrajini

Petković je upitao Đilasovog kuma da li je, dok je takozvano Kosovo zaokruživalo nezavisnost, on više brinuo da zaradi novac od reklamnog prostora preko Dajrekt medije? 

Petkovićevo reagovanje prenosimo u celosti:

- Srpski narod na Кosovu i Metohiji najbolje zna i oseća da se Aleksandar Vučić punih devet godina iskreno bori za njihove interese, ostanak i opstanak u južnoj pokrajini. I odlično zna ko se punih devet godina bori da ispravi sve katastrofalne greške koje su Mlađan Đorđević i njegovi šefovi Dragan Đilas, Boris Tadić, Borko Stefanović i Vuk Jeremić ostavili Srbiji u amanet. 

Zbog toga ih je i narod na izborima 2012. godine, svega nekoliko meseci nakon potpisivanja sedam štetnih sporazuma u Briselu sa Prištinom poslao na smetlište političkog života, a Vučić i danas na Кosmetu uživa podršku 90 odsto Srba. 

Zapamtili su Srbi s Кosova i Metohije da Đorđeviću, Tadiću i Đilasu mogu da zahvale što je na Jarinju postavljena granica između Srba i Srba i što je rešavanje pitanja Кosova i Metohije izmešteno iz Ujedinjenih nacija gde je Srbija imala većinu i predato u ruke Evropskoj uniji. Кao što se svi dobro sećaju nokauta koji je zahvaljujući njima naša država pretrpela pred Međunarodnim sudom pravde. 

Foto: printscreen RTS

Petar Petković

I gde je za sve to vreme bio Mlađan Đorđević? Da li je možda brojao sekunde reklamnog prostora za svog šefa Dragana Đilasa, kao osnivač njegove Dajrekt medije, dok je takozvano Кosovo zaokruživalo svoju nezavisnost? 

Sa te i takve pozicije, držati nekome pridike o odbrani Кosova i Metohije vrhunac je beščašća. Ali nema časti kod onih kojima Кosovo i Metohija služe kao moneta za potkusurivanje. 

Mi svoj račun položemo narodu na Кosovu i Metohiji, a poverenje koje nam punih devet godina pružaju za nas je jedini putokaz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dada

pre 3 godine

U pravu ste, narod je prepoznao laž i secikese i poslao ih u političku istoriju.

Sara

pre 3 godine

Djilas i njemu slični više ne postoje na političkoj sceni, jer su prodane duše, i Srbiju bi prodali da mogu.

Lela

pre 3 godine

Opozicija dok je bila na vlasti urnisala je Srbiju.

lak

pre 3 godine

Opozicionari dok su bili na vlasti doveli su Srbiju na rubu propasti.

Mirko

pre 3 godine

Bitno je da građani Srbije znaju istinu i kakav je Djilas i njegov kum, neka pričaju šta hoće, ali oni su ti koji su hteli da prodaju Kosovo i Metohiju.

Nikola

pre 3 godine

Nesposobnost prethodne vlasti je ta da nisu uspeli da se izbore za KiM i da su Srbe ostavili na cedilu!

Dunja

pre 3 godine

Danas se za KiM bore Srbi, ali oni istinski i pravi, a ne oni koji mrze Srbiju poput Đilasa, Tadića i Jeremića.

Mirka

pre 3 godine

Građani su 2012. godine pokazali šta misle o tadašnjem režimu, poslati su u zasluženu penziju i ne znam šta više očekuju od građana!

Ivana

pre 3 godine

Podcenjuju moć pamćenja naroda i misle da smo im zaboravili sve što su nam učinili. Izdali su Kosovo, sa sada imaju obraza da prstom upitu Vučića. Sramota koliko su bestidni.

Olja

pre 3 godine

S obzirom da s unazadili položaj Srbije uopšte, a posebno ekonomski i po pitanju KiM, nemaju prava da se javljaju i da krivicu svaljuju na VUčića. Čovek se lavovski bori, a u amanet su mu ostavili gomilu nepotrebnih problema. Djilas, Jeremić i ostali su bili na korak od toga da prodaju KiM zarad ličnih interesa. Naravno da narod pamti.

Mirka

pre 3 godine

Predsednik Vucic svu svoju snagu uliva u zastitu nasih gradjana na KIM u.

Nkxxj

pre 3 godine

Polako ali sigurno se ispravljaju sve greške predhodne vlasti.

Nataša

pre 3 godine

Ne trebaju Srbiji ti lešinari, a narod vrlo dobro zna ko su Djilas, Jeremić, Obradović i njima slični. I to jednom što su imali šansu i vlast nas skupo košta. Neće narod ponoviti istu grešku.

Mirka

pre 3 godine

Djilasov kum je izgubljen slucaj, bas kao i djilas.

Drugar

pre 3 godine

Predsednik Vucic je uvek bio uz svoje gradjane sa KIM a i stitio ih maksimalno.

Jddj

pre 3 godine

Opozicija i napada, jer se još otkriva koliko nam je naneto štete dok su oni bili na vlasti.

Radja

pre 3 godine

Ne treba obracati paznju na nebuloznog djilasovog kuma, kao i na djilasa.

Kfkeu

pre 3 godine

Opoziciji smeta svaki uspeh, i žele da ga diskredituju.

Ina

pre 3 godine

Narod se dobro seća šta su današnji takozvani "opozicionari" uradili Srbiji. Posledice njihovog bahaćenja i danas trpimo.

Bole

pre 3 godine

Jasno je svakome u Srbiji da je Djilas provaljen kao lažov i nesposoban političar, koji je unazadio grad Beograd i ovu zemlju. Nikada više narod u Srbiji neće dati poverenju njemu i njemu sličnima.

Verica

pre 3 godine

Ma Vucica mogu da mrze ali isto tako moraju da priznaju da se za ovu zemlju nikad niko nije tako srcano borio. Covek se nije povukao ni kad su udarili na njegovu porodicu. Pa hajde, kazite ko ne bi podlegao pritiscima, ko ne bi odustao. On je nezaistavljiv u svojim nastojanjima da od Srbije napravi ozbiljnu zemlju.

Andjela

pre 3 godine

Djilas je pravio toliko katastrofe, i doveo državu na ivici ruba, potrebne su godine bile zalečiti sve to i vratiti državu na pravi put.

Andjela

pre 3 godine

Djilasovi krive Vučića jer ne mogu krasti kao sto su nekada to radili i doveli državu do propasti.

Milan

pre 3 godine

Pokazali su svoje ne- sposobnosti ,narod im je jednom dao poverenje i nikada vise

Deki

pre 3 godine

Njihovi sramotni pokusaji povratka na politicku scenu Srbije nikada nece zadobiti poverenje gradjana

uredno obrijani jež

pre 3 godine

SRS-SPS-JUL koalicija je izdala Srbe u Hrvatskoj i Bosni 90-ih. Naprdna verzija trule koalicije (SNS i ostali) je izdala Srbe u Crnoj Gori i na Kosovu.

star

pre 3 godine

Koliko su katastrofalnih grešaka napravili vidi se po tome da posle tek nekoliko godina mukotrpnog rada i teških reformi, Srbija vidi jedan zavidan napredak.

Vlada

pre 3 godine

Ma ko se još osvrće na priče onog tajkuna Đilasa a kamoli na reči njegovog dementnog kuma Đorđevića.

sima

pre 3 godine

Treba još mnogo rada i zalaganja da se saniraju sve sve katastrofe koje su ostale posle Đilasa i njegovih saučesnika.

Marija

pre 3 godine

Uništili su Srbiju, ali hvala Bogu tu je Vučić da je spasi! Živeo Vučić, živela Srbija!

Nikolina

pre 3 godine

Opozicija mora da shvati da ih narod ne želi.Prosto i jednostavno!

Nina

pre 3 godine

Da je valjalo trajalo bi.Ovako prošlost je prošlost to opozicija mora da shvati!

Kata

pre 3 godine

Ne znam šta nije jasno opoziciji.Pokazali su sve za vreme njihovog mandata i zato su i prošlost,narod ih ne želi,sve su upropastili što se upropastiti moglo!

Micojka

pre 3 godine

Djilas i njegov kum patoloski mrze Vucica, zbog njegove ogromne podrske u narodu. Dok je ovaj lopovsko kumovski dvojac sve dalje i dalje od cenzusa.

Verica

pre 3 godine

Djilasovci neosnovanim napadom na SNS i predsednika Vucica brane svoju izdaju Srba sa Kosova za vreme DJilasovog i Tadicevog propalog DS rezima.

Grizli

pre 3 godine

Vucic nije izdao narod,niti ce. On je sposoban covek,za razliku od Djilasa koji bi nas prodao posto zasto.

Stevan

pre 3 godine

Narod na KiM zna ko se bori za njihove interese zato i ne čudi velika podrška građana koju Vučić ima na Kosovu i Metohiji

Perica Savic

pre 3 godine

Djilasu i njegovim sledbenicima je ostalo samo da napadaju.

Lola

pre 3 godine

Opozicija nema podršku građana i neko to već jednom shvate.

Anna

pre 3 godine

Opozicija neće više imati tu čast da unišatava Srbiju.

Micojka

pre 3 godine

Gradjani Srbije dobro znaju da je opoziciji stalo samo do njihovih interesa, ali opozicija nikako da shvati da je istorija, koja se nikada vise nece ponoviti

Anna

pre 3 godine

Opozicija je napravila veliki dug koji Srbija i dalje vraća.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija