• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.02.2021

13:14

ŠTA RAMA MISLI, TO RAMUŠ GOVORI! Referendum za ujedinjenje sa Albanijom do 2025!

Politika

ŠTA RAMA MISLI, TO RAMUŠ GOVORI! Referendum za ujedinjenje sa Albanijom do 2025!

Podeli vest

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će ta stranka zahtevati referendum o ujedinjenju sa Albanijom, ukoliko na Kosovu ne bude napretka do 2025. godine

- Želim da kažem da je glas za nas, glas za odbranu zemlje. Glasajte za Kosovo u NATO i EU. Izjavio sam i ponavljam danas, iz kuće Prizrenske lige, ukoliko ne bude jasnog napretka do 2025. godine, biću prvi koji će zahtevati referendum - rekao je Haradinaj na predizbornom skupu u Prizrenu, prenosi Ekonomija online.

Vanredni parlamentarni izbori na Kim održaće se 14. februara.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Ako lažna država "Kosove" ima pravo da se ujedini sa Albanijom, što je, zapravo, aneksija, onda i Republika Srpska ima pravo da se ujedini sa Srbijom. Ili nema? Ili jedna pravila važe za Šiptare, a druga za Srbe. Mislim da to neće moći da prođe. Evropa ćuti na ove šiptarske provokacije, deleći stalno lekcije Srbiji o demokratiji i tzv. evropskim vrednostima. Koje licemerje!

Dule

pre 3 godine

Ako se siptarcic ne umiri, zavrsice tamo gdje mu je i pajtos Taci i Veselji. Odavno je trebao biti tamo i dobiti dozivotnu robiju

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Kosovo i Metohija je u sastavu drzave Srbije i to priznaje UN. Medjunarodno priznate granice Srbije jesu one u kojima su nam komsije Albanija, C.Gora, Makedonija. Ako albanci zele referendum, referendum mora biti raspisan na celoj teritoriji drzave sto znaci u celoj Srbiji pa ako vecina odluci da se Albanija pripoji Srbiji ok. Inace, ni R.Srpska nije u tako bezizlaznoj poziciji kao juzna pokrajina. R.Srpska je stvorena pre rata i pre Dejtona u Dejtonu je to samo verifikovano pa kao drzava koje je usla u savez sa Federacijom i cime je stvorena BiH, drzava dva entiteta i tri konstutivna naroda. Kosovo i Metohija je okupirani teritorij pod upravom UN a UN, KFOR i NATO nemaju mandat da odlucuju o izdvajanju pokrajine iz Srbije i njenom pripajanju Albaniji. Referundom u celoj drzavi pa sta Bog da i narod odluci.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija